Ξέρεις πόσο αντηλιακό πρέπει να φοράς;

Έχοντας διαβάσει τα πάντα για την προστασία κάτω από τον ήλιο, είμαστε βέβαιες πια πως δεν διανοείσαι να βγεις από το σπίτι χωρίς το αντηλιακό σου. Ξέρεις πως πρεπει να φοράς υψηλό SPF και πως πρέπει να το ανανεώνεις τακτικά. Ξέρεις όμως και πόσο πρέπει να βάλεις; Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι δεν φορούν αρκετό αντηλιακό στο πρόσωπο κι έτσι δεν προστατεύονται αποτελεσματικά!

Βλέπεις, η αποτελεσματικότητα του αντηλιακού εξαρτάται και από την ποσότητα που θα φορέσεις!

Όταν διαβάζεις πως το αντηλιακό σου όπως για παράδειγμα το Luxurious Sun Care Silk Cover SPF 50 της InterMed σε προστατεύει απόλυτα από τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου είναι αλήθεια αλλά όχι αν φορέσεις ελάχιστη ποσότητα!

Η ποσότητα του αντηλιακού που πρέπει να φοράς στο πρόσωπό σου είναι ανάλογη με την διάμετρό του αλλά δεν χρειάζεται να βγάλεις μεζούρα και να μετρήσεις… αρκεί να εφαρμόσεις μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού και είσαι καλυμμένη. Βάζοντας λοιπόν μία γεμάτη κουταλιά του γλυκού από τ Luxurious Sun Care Silk Cover SPF 50 μπορείς να έχεις ομοιόμορφο χρώμα και απόλυτη προστασία σε όλο το πρόσωπο. Και μιας που το έφερε η κουβέντα… ήξερες πως το Luxurious Sun Care Silk Cover SPF 50 της InterMed περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη Ε ΚΑΙ διακριτικό χρώμα (διατίθεται σε natural και bronze απόχρωση); Κι όμως! Έτσι με μια κουταλιά του γλυκού έχεις προστασία, περιποίηση, αντιγηραντική δράση, προστασία από τις κηλίδες ΚΑΙ τέλειο, ομοιόμορφο χρώμα επιδερμίδας! Ακόμα να την κάνεις δική σου;

The post Ξέρεις πόσο αντηλιακό πρέπει να φοράς; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα