Ξεκίνησαν οι λιγούρες για τη Τζένη Μπαλατσινού-Η χιουμοριστική δημοσίευση και το γεύμα που απόλαυσε

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν κάθε λόγο για να είναι ευτυχισμένοι, καθώς τους επόμενους μήνες θα γίνουν γονείς!

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι έγκυος και η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας τρυφερής δημοσίευσης που έκανε ο Υπουργός Υγείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με την Τζένη Μπαλατσινού και στη λεζάντα, έγραψε: “Σε μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει

@jennybalatsinou Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη”.

Δείτε ΕΔΩ τη δημοσίευση. 

Μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας σε συνένευξή του έκανε γνωστό πως έμαθαν το φύλο του μωρού και ότι η Τζένη Μπαλατσινού θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Όπως όλα δείχνουν, ξεκίνησαν οι λιγούρες για τη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία το βράδυ της Τέτάρτης (2/9) έκανε μια χιουμοριστική δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. 

Μοιράστηκε με τους followers της μια εικόνα που άφηνε να νοηθεί ότι πεινάει συνέχεια τις τελευταίες μέρες και στη συνέχεια έδειξε τη γαριδομακαρονάδα που απόλαυσε!

Δείτε τις δημοσίευσεις:

Διαβάστε ακόμη:

Η ανάρτηση του Γκουντάρα για τους λόγους που αποχωρούν με την Κάκκαβα από το “Καλοκαίρι #Not” 

“Ενώπιος Ενωπίω”: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου! 

“Έφυγε”από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα λόγω κορονοϊού 

Keywords
Τυχαία Θέματα