Βρήκαμε τις πιο φανταστικές ιδέες δώρων για κάθε γυναίκα της ζωής σου!

Σήμερα σου έχουμε ετοιμάσει τον πιο μεγάλο, αναλυτικό οδηγό για να πάρεις τα δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στις πιο αγαπημένες γυναίκες της ζωής σου. Τσάντες, παπούτσια, εντυπωσιακά κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα μπορείς να τα βρεις όλα στα καταστήματα DOCA χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς κανένα άλλο κατάστημα.

Αγόρασε πρωινές ή βραδινές τσάντες για τη μητέρα σου, fun accessories

για την κόρη σου, φανταστικά τσαντάκια μέσης με τρουκς για την κολλητή, υπέροχα κόκκινα μποτάκια για την ξαδέρφη σου, κομψά κοσμήματα για τη φίλη από το γραφείο και υπέροχα outfits για σένα!

Στη μαμά…
Ένα κολιέ με πέρλες, τσάντες με τρουκς και στρας, shopping bags και κομψά μποτάκια είναι δώρα που κάθε μαμά θα εκτιμήσει.

Δες μερικές ακόμα ιδέες!

Στην κόρη… (10-15 ετών)
Στα DOCA βρήκαμε εκπληκτικές στέκες με τρους και στρας αλλά και υπέροχα backpacks που θα ξετρελάνουν το κοριτσάκι σου!

Δες μερικές ακόμα ιδέες!

Στην κόρη…(άνω 16 ετών)
Στα DOCA βρήκαμε συγκεντρωμένες όλες τις τάσεις της σεζόν σε μοναδικές τσάντες, τσαντάκια, backpacks και clutches που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητη καμία γυναίκα της ζωής σου, πόσο μάλλον την κορούλα σου.

Δες μερικές ακόμα ιδέες!

Στην κολλητή…
Η κολλητή σου θα πετάξει από τη χαρά της με τα clutches που θα βρεις στα DOCA. Το brand έχει σχέδια στις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν, σε μεταλλιζέ τόνους αλλά και με τρουκς, στρας και hot details.

Δες μερικές ακόμα ιδέες!

Στην αγαπημένη σου ξαδέρφη…
Θες να πάρεις ένα όμορφο δώρο στην αγαπημένη σου ξαδερφούλα; Στα DOCA μπορείς να βρεις αμέτρητα σχέδια σε τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ. Και επειδή μπορεί να μπερδευτείς λιγάκι με τα πολλά σχέδια και στιλ σου δίνουμε έναν οδηγό με τα πιο δημοφιλή κομμάτια του 2019!

1. Κόκκινες τσάντες και παπούτσια: Επειδή το κόκκινο είναι ένα χρώμα που όλες οι γυναίκες αγαπάνε, θέλουν να αποκτήσουν αλλά δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση, αγοράζοντάς της ένα κόκκινο τσαντάκι ή ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια θα την ευχαριστήσεις πολύ!

2. Τα statement κοσμήματα είναι επίσης μεγάλη τάση της σεζόν και έτσι αγοράζοντας ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι ιδιαίτερα σκουλαρίκια θα είσαι μέσα σε αυτά που σίγουρα θα θέλει να αποκτήσει.

3. Ένα ασημένιο statement κολιέ είναι φανταστική ιδέα καθώς το ασημί είναι η Νο1 μεταλλιζέ απόχρωση του 2019 σύμφωνα με όλους τους σχεδιαστές.

Δες μερικές ακόμα ιδέες!

Σε μια φίλη από τη δουλειά…
Κάνετε ανταλλαγή δώρων στη δουλειά και δεν έχεις ιδέα τι να πάρεις στη συνάδελφο που συμπαθείς ιδιαίτερα; Ένα μπορντό clutch ή ένα ζευγάρι αστραφτερά σκουλαρίκια είναι ό,τι πρέπει.

Δες μερικές ακόμα ιδέες!

Σε σένα…
Στα καταστήματα DOCA μπορείς να βρεις τα πιο ωραία χειμερινά πανωφόρια, μοναδικά φορέματα, φούστες με τρουκς αλλά και τούλινες φούστες για να ξεχωρίσεις με το στιλ σου στο ρεβεγιόν.

Bρες όλα τα παραπάνω ρούχα και αξεσουάρ στα DOCA!

Διαβάστε ακόμα: Δεν πρόλαβες να αδυνατίσεις για τις γιορτές; 12 έξυπνα στιλιστικά τρικς για να δείχνεις πιο αδύνατη

Keywords
Τυχαία Θέματα