Βρήκαμε τα σανδάλια που θα φοράς όλο το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι χωρίς σανδάλια γίνεται; Όχι, βέβαια δεν γίνεται. Γι’ αυτό και εμείς βγήκαμε στην αγορά, ψάξαμε και σας βρήκαμε τα καλύτερα, αυτά που δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε ούτε στο νησί, αλλά ούτε και στην πόλη και που θα δώσουν την πιο stylish νότα στην εμφάνισή σας.

Αναφερόμαστε στα Fantasy Sandals που είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, σε συνδυασμό με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και υπόσχονται κομψό και άνετο βάδισμα, αποτέλεσμα της καινοτομίας τους που έγκειται στην μοναδική τους κατασκευή της εξαιρετικά ευλύγιστης και εύκαμπτης σόλας τους,

προσφέροντάς σας μια ανάλαφρη αίσθηση.

Ένα ακόμα συν των συγκεκριμένων σανδαλιών είναι η μεγάλη ποικιλία. Υπάρχει η σειρά Bubble Effect σε πολλαπλά σχέδια και χρώματα -η σόλα με τις παιχνιδιάρικες μπίλιες δίνει ένα θαυματουργό αποτέλεσμα στο βάδισμα και παράλληλα προσφέρει ένα συνεχές μασάζ στο πέλμα. Η Flat Form Invvasion σε μοναδικές γήινες και metalize εκδόσεις που έχει φτιαχτεί ειδικά για όλες όσες επιθυμούν ένα σταθερό ύψος και μαλακό βάδισμα. Η Chic Comfort & Smart casual που διαθέτει σανδάλια για stylish εμφανίσεις, από το πρωί έως το βράδυ.

Η εταιρεία Fantasy Sandals να σας ενημερώσουμε πώς μετράει ήδη 7 χρόνια καλής ζωής τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, σε 1000 σημεία πώλησης, όπως Μιλάνο, Φλωρεντία, Νάπολη, Βενετία, Αμερική, Κίνα και Αυστραλία.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπορείτε να βρείτε τα Fantasy Sandals σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Δείτε όλα τα σχέδια στο site www.fantasy-sandals.gr και στη σελίδα στο facebook, www.facebook.com/Fantasy Sandals

Πληροφορίες στα τηλ: 210.66.58.818 και 210.66.27.633

The post Βρήκαμε τα σανδάλια που θα φοράς όλο το καλοκαίρι! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα