Βρήκαμε τα πιο άνετα και μοντέρνα ρούχα για το σπίτι -Δεν θα τα βγάζετε από πάνω σας!

Ναι, η αλήθεια είναι πως στο σπίτι περνάτε τις περισσότερες ώρες από τη ζωή σας. Γι’ αυτό και θέλουμε να είστε ωραίες, άνετες και μοντέρνες. Γι’ αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον σύμμαχό σας που ακούει στο όνομα Lydia Creations.

Πρόκειται για μια φανταστική ελληνική εταιρεία που υπάρχει εδώ και 41 χρόνια και διαθέτει πυτζάμες από επιλεγμένα ζεστά υφάσματα

σε όμορφες γραμμές και με προσεγμένη ραφή που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν και δεν θα θέλετε να τις βγάλετε από πάνω σας.

Διαλέξτε ότι σας αρέσει περισσότερο μέσα από μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ικανή να ικανοποιήσει και τα γούστα των πιο απαιτητικών -ναι, πιστέψτε μας, εμείς μπερδευτήκαμε πολύ να καταλήξουμε, γι’ αυτό και πήραμε πολλά κομμάτια.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως δεν θα ξοδέψετε πολλά χρήματα, αφού οι δημιουργίες της Lydia Creations δεν κοστίζουν ακριβά και έτσι μπορείτε να κάνετε και δώρο μια πυτζάμα στον σύντροφό σας -ναι, έχει και ανδρικό section- και στα παιδιά σας -θα ενθουσιαστείτε με τις προτάσεις που υπάρχουν για τους μικρούς φίλους.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Τις συλλογές θα τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο e-shop της εταιρείας στο παρακάτω site: www.lydiacreations.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 94 15 637

Keywords
Τυχαία Θέματα