Βρήκαμε τα κοσμήματα που θα λατρέψετε! Ποιοτική κατασκευή, διαχρονικό design και value for money φιλοσοφία!

Ξέρουμε πως σας αρέσουν πολύ τα κοσμήματα, αφού είναι τα αξεσουάρ εκείνα που έχουν τη δύναμη να τελειοποιούν μια εμφάνιση και να την κάνουν stylish.

Εμείς σήμερα θα σας μιλήσουμε για το brand Verita True Luxury που ανήκει στην εταιρεία Soultos και αποτελεί την απάντησή σας όταν ψάχνετε κοσμήματα καθημερινά που να έχουν γούστο, φινέτσα, μεράκι, έμπνευση, ευγενείς πρώτες ύλες και τεχνογνωσία.

Αυτές λοιπόν οι παραπάνω

αρετές χαρακτηρίζουν τους δημιουργούς των κοσμημάτων Verita True Luxury, το brand που φιλοδοξεί να κατακτήσει όχι μόνο την ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά.

Τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από χρυσό και ασήμι, διακοσμημένα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους και συνδυάζουν αρμονικά την ποιοτική κατασκευή με το διαχρονικό design και την value for money φιλοσοφία.
Ναι, είναι άκρως ντελικάτα γιατί… θέλουν να κοσμούν χωρίς να ζητωκραυγάζουν και ικανά να προσθέσουν την απαραίτητη λάμψη στις εμφανίσεις σας.

Επίσης είναι επίκαιρα, αφού οι σχεδιαστές τους αφουγκράζονται τις τάσεις της μόδας και τις αφομοιώνουν σε διαχρονικές φόρμες που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Τέλος, είναι πολύπλευρα ώστε να ταιριάζουν με τα outfits σας -ναι, ξέρουμε πως σας αρέσει να επενδύετε περισσότερα σε κοσμήματα που μπορείτε να φοράτε συνεχώς.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο: www.veritatrueluxury.gr

Ακολουθείστε το brand στο facebook και Instagram: verita.true luxury

Κ. ΣΟΥΛΤΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ: Νίκης 2 και Καρ. Σερβίας 3
Τηλ: 210 32 48 391

Keywords
Αναζητήσεις
valueformoney κοσμηματα
Τυχαία Θέματα