Βίκυ Κουλιανού: Η αποκάλυψη της ηλικίας της και η εξομολόγηση για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί

Η Βίκυ Κουλιανού παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική και αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια μίλησε για τη διατροφή και τη γυμναστική που κάνει, τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί στη ζωή της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και την ηλικία της.

Όσα εξομολογήθηκε η Βίκυ Κουλιανού στη συνέντευξή της

«Μου έχουν κάνει πρόταση γάµου δύο φορές. ∆εν ήταν το σωστό timing τότε. Ήταν και οι δύο µεγάλες σχέσεις. Τώρα είµαι ελεύθερη», είπε αρχικά η Βίκυ Κουλιανού.

«Είµαι 53 χρόνων, δεν κρύβω την ηλικία µου. Τα τελευταία χρόνια κάνω διατροφή και προσέχω τον τρόπο ζωής µου. Επίσης, σηµαντικό ρόλο παίζει το DNA. Επιπλέον, δεν πίνω καφέ και δεν τρώω ζάχαρη. Μόνο κολυµπάω το καλοκαίρι. Αυτή είναι η καλύτερη γυµναστική µου. Βαριέµαι το γυµναστήριο», πρόσθεσε στη συνέχεια το πρώην μοντέλο.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας της με τη δημοσιογράφο, η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε και ένα απωθηµένο της: «Θα ήθελα να είχα ένα σπίτι σε ένα νησί και η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω συνεχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ήβη Αδάμου: Θα γίνει θεία! Η φωτογραφία με την εγκυμονούσα αδελφή της

Ευγενία Δημητροπούλου: Βάφτισε την κόρη της μετά τον θρησκευτικό γάμο -Φωτογραφίες

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Εκνευρίστηκε και έσπασε ένα ξύλινο χάρακα χτυπώντας με στις παλάμες»

Keywords
Τυχαία Θέματα