Βίκυ Καγιά: Οι on camera δηλώσεις για τη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε σήμερα (14/6) η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του GNTM, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι μόδας.

«Κάναμε πρόβες με τη νέα κριτική επιτροπή και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Είχα πει ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει αλλά χαίρομαι που γύρισε,

έχω ακόμα πολύ δυνατά συναισθήματα», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια, η ίδια έκανε μια τοποθέτηση που αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, λέγοντας ότι «εύχομαι να πάμε καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος για τα νούμερα και την επιτυχία. Είμαστε αληθινά χαρούμενοι και ευγνώμονες. Βρεθήκαμε με πολλές αλλαγές αλλά αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση. Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια… Αν πετύχουμε φέτος δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room από την Έλενα Γαλύφα. Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, η Σοφία είναι ένα πολύ σημαντικό κορίτσι της μόδας και ένας Τάσος που είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης».

Διαβάστε επίσης: 

Naya: Η εξομολόγηση για το bullying και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί

Naomi Campbell: Η 13 μηνών κόρη της έκανε τα πρώτα της βήματα -Δείτε φωτογραφίες

Χριστίνα Μπόμπα: Η throwback φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος στις δίδυμες

Keywords
Τυχαία Θέματα