Βίκυ Καγιά: «Δεν θα μου λείψουν οι πρώην κριτές του GNTM, ούτε εγώ τους λείπω»

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το Shopping Star, το ανανεωμένο GNTM, τις σχέσεις της με τους πρώην κριτές του reality και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Είναι η έβδομη χρονιά και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά», σχολίασε η Βίκυ Καγιά αναφερόμενη στο Shopping Star.

Σχετικάμε το GNTM και τις επιλογές που φημολογείται ότι έκανε,

η παρουσιάστρια είπε: «Φέτος θα είναι όλο διαφορετικό γιατί έχει αλλάξει από τη ρίζα του. Η παραγωγή είναι άλλη. Πέρα από κάποιους συντάκτες, την project manager και τον σκηνοθέτη μας, όλο το μέσα είναι άλλο, όπως και το έξω.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια σταρ όχι μόνο στην Ελλάδα. Είναι παγκόσμιο το φαινόμενο. Εγώ προτείνω πάρα πολύ κόσμο, από εκεί και πέρα, αν δεν τα πουν καλά κι αν δε αρέσουν στο κανάλι δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι. Δεν μπορώ να επιβάλω κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του».

Μιλώντας για τη σχέση που έχει σήμερα με τους πρώην κριτές του GNTM, η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Με τον Άγγελο Μπράτη μιλάμε. Δεν θα μου λείψουν γιατί είχαμε και σχέση και έχουμε και μια τυπική σχέση τώρα. Αλλά όπως κι εγώ δεν τους λείπω, έτσι κι εμένα δεν θα μου λείψουν. Δεν βλέπω να τους λείπω, οπότε…».

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν είχα ποτέ το άγχος για τα νούμερα. Αυτό που με απασχολεί είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου και με πάθος».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Κι όμως! Οι πρώην σύντροφοί της τής εύχονται για την εγκυμοσύνη

 Χρήστος Φερεντίνος για Σοφία Παυλίδου: «Είναι δυνατόν να μη στηρίζεις έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ;»

 Νίκος Μουτσινάς: «Θα ξυπνήσω να δω τις πρεμιέρες τους; Δεν είδα καμία»

Keywords
Τυχαία Θέματα