Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχασε επτά κιλά στη φυλακή κι όχι όταν πένθησε τα παιδιά της»

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο η υπόθεση της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Για το συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία έκανε πρόσφατα δηλώσεις στον Τάσο Ριζόπουλο για το Βεργίνα TV. Η παρουσιάστρια μίλησε για όσα την προβληματίζουν

σε σχέση με την υπόθεση και τη συμπεριφορά των δύο γονιών.

«Επειδή το παρακολουθώ και σαν δημοσιογράφος και σαν ποινικολόγος που έχω το Master μου στο ποινικό δίκαιο. Μου κάνει εντύπωση που αυτή η γυναίκα δεν έχασε κιλά, όταν πένθησε τρία παιδιά και ξαφνικά με το που μπήκε στη φυλακή, απώλεσε 7 κιλά. Δεν θέλω να το κρίνω, απλά το σημειώνω», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από την άλλη δεν θέλω να αμελήσουμε καθόλου την ευθύνη του πατέρα. Τα εγκλήματα δεν τελούνται μόνο δια της πράξεως αλλά και δια της παραλείψεως. Αυτός ο πατέρας δεν ήξερε τι γίνεται στο σπίτι του κι ότι αυτή η συμπεριφορά αυτής της γυναίκας προς τα παιδιά ήταν υπερβολική; Έχε πολύ μεγάλη ευθύνη. Στην περίπτωση που η Πισπιρίγκου καταδικαστεί έστω για τη μεγάλη κόρη, θέλω να σου πω ότι έχει διαπράξει συνέργεια δια της παραλείψεως κι ο πατέρας».

Διαβάστε επίσης:

Asia Express: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τους παρουσιαστές και τα 9 ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο συναρπαστικό παιχνίδι

Πάτρα -Θανάσης Κατερινόπουλος: «Έχει γίνει τεστ DNA στα τρία κορίτσια;»

Άντζελα Γκερέκου: Βόλτα με τη μητέρα και την κόρη της στο Ζάππειο

Keywords
Τυχαία Θέματα