Βγάλτε τη μάσκα προστασίας και φορέστε τη sheet mask -Δείτε τις 5 ωραιότερες!

Η μάσκα προστασίας καλύπτει πλέον μόνιμα το πρόσωπο σας. Είναι απαραίτητη και το γνωρίζετε. Έχετε άλλωστε ολόκληρη συλλογή και τη συνδυάζετε τόσο με το outfit όσο και με το eye make up look σας.

Η μάσκα όμως αφυδατώνει το δέρμα σας με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ερεθισμοί, κοκκινίλες και σπυράκια. Κι αυτό σημαίνει πως ειδικά τώρα πρέπει να ακολουθείτε σχολαστικά την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης με προϊόντα που καλύπτουν τις νέες ανάγκες σας. 

Παράλληλα είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μάσκες και

πιο συγκεκριμένα sheet masks ώστε να αποκτήσετε  super λάμψη μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι celebrities τις λατρεύουν και το γνωρίζετε, ειδικά μετά από μία πολύ κουραστική ημέρα ή πριν από μια επίσημη εμφάνιση. Εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας. Εσείς απλά πρέπει να αποκτήσετε την κατάλληλη.

Estee Lauder Advanced Night Repair Powerfoil Mask: Μια super ενυδατική φόρμουλα που περιέχει διπλή δόση του εμβληματικού ορού.

Clarins Super Restorative Instant Lift Serum Mask: Κατάλληλη τόσο για το πρόσωπο και το λαιμό. Χαρίζει λάμψη, συσφίγγει και ανανεώνει το δέρμα. Garnier Moisture Bomb Pomegranate Hydrating Sheet Mask: Μια βόμβα ενυδάτωσης σε μορφή μάσκας. Χάρη στο εκχύλισμα ροδιού που περιέχει στη σύνθεσή της και το υαλουρονικό οξύ προσφέρει στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία.

Vichy Mineral 89 Instant Recovery Hyaluronic Acid Fortifying Sheet Mask: Κατάλληλη για ξηρά και θαμπά δέρματα. Περιέχει υλαουρονικό οξύ που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί μέχρι και 24 ώρες.

Lancome Renergie Multi-Lift Ultra Double-Wrapping Anti-Aging & Moisturizing Face Mask: Πρόκειται για μια υφασμάτινη μάσκα που περιέχει 20 γραμμάρια κρέμας αντιγήρανσης. Συσφίγγει και χαρίζει άμεση λάμψη και απαλότητα. Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Τα ωραιότερα κοντά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

Σαπούνια μαλλιών: Είναι η νέα τάση που ακολουθούν οι celebrities -Δείτε τα ωραιότερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα