Βeauty editor loves K-Beauty: Τα 6 βήματα της δικής μου Κορεάτικης skincare routine -ΒΙΝΤΕΟ!

Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Κορεάτικη φιλοσοφία ομορφιάς. Τα tips που ακολουθούν πιστά για την περιποίηση της επιδερμίδας τους οι Κορεάτισες δεν είναι λίγες οι φορές που τα έχω εφαρμόσει στο παρελθόν και έχω δει θεαματικά αποτελέσματα. Η skincare routine τους είναι ένα μικρό τελετουργικό που μοιάζει με home spa καθώς έχουν μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματος από αυτή που έχουμε συνηθίσει… Αλλά άκρως αποτελεσματική

έχω να συμπληρώσω που μου ταιριάζει απόλυτα. Δεν είναι τυχαίο πως όσες έχουν ακολουθήσει τα συγκεκριμένα βήματα ομορφιάς “ορκίζονται” σε ένα λαμπερό πρόσωπο που ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα…μαζί τους και εγώ που είμαι fan της καθαρής και ενυδατωμένης επιδερμίδας.

Θα σας μιλήσω για την προσωπική μου εμπειρία όμως πιο αναλυτικά…
Ως beauty addict και θέλοντας να αλλάξω την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου, βλέποντας τις διαφορετικές ανάγκες που έχω το Χειμώνα, θέλοντας να κάνω με λίγα λόγια πιο “στοχευμένη δουλειά” έκανα μια έρευνα στο διαδίκτυο. Αναζητώντας να βρω τα κορυφαία Κορεάτικα skincare brands ανακάλυψα το el beauty concept ή αλλιώς elbeauty.gr

Πρόκειται για ένα κατάστημα καλλυντικών που σίγουρα θα εντυπωσιαστείς καθώς είναι τόσο καινοτόμο και διαφορετικό! Ειδικεύεται στο skincare με πάνω από 500 διαφορετικά προϊόντα από σχεδόν 70 brands. Αυτό που διακρίνεις στο κατάστημα από την πρώτη στιγμή είναι η ιδιαίτερη αδυναμία που έχουν οι ιδιοκτήτριες στα Κορεάτικα και τα Ιαπωνικά καλλυντικά. Τα έχουν διαλέξει ένα προς ένα, έπειτα από έρευνα και μελέτη,είναι προϊόντα με άριστες κριτικές παγκοσμίως, άλλα βραβευμένα,άλλα απίστευτα δημοφιλή που είναι και τα top στην κατηγορία τους και συναγωνίζονται επάξια τα πιο γνωστά Ευρωπαϊκά brands.

Επειδή δεν πρόκειται μόνο για ηλεκτρονικό shopping, θέλοντας να χτίσω από την αρχή μαζί με τις K-Beauty Experts τη δική μου ρουτίνα ομορφιάς, επισκέφτηκα το κατάστημα. Μέσα σε ένα πολύ φιλικό κλίμα η Ιωάννα και η Νίκη αναγνώρισαν τις καινούργιες ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας μου και δημιουργήσαμε μαζί την daily skincare routine μου που πραγματικά λάτρεψα!

Επειδή τους εξήγησα ότι ο χρόνος μου, όπως και στις περισσότερες γυναίκες, είναι περιορισμένος για να κλείνομαι με τις ώρες στο μπάνιο, περιορίσαμε στα 6 βήματα αντί των 10 τη φροντίδα του προσώπου μου, με επιλεγμένα προϊόντα που είναι δυσεύρετα στην Ελλάδα και ιδανικά για μένα που αγαπάω τα φυσικά συστατικά.

Πάμε να δούμε όμως βήμα βήμα τη δική μου πρωϊνή Κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς με 6 κορυφαία προϊόντα που λάτρεψα στην κυριολεξία μεμιάς για τις υπέροχες υφές τους, τις καθαρές μυρωδιές και τον συνδυασμό των συστατικών για μια υγιή,ισορροπημένη,αλαβάστρινη επιδερμίδα. Από το double cleansing που είναι ένα βήμα που δεν παραλείπεται μέχρι και τη χρήση αντηλιακού που είναι απαραίτητη… ακόμα και το Χειμώνα.

Προϊόντα που εφαρμόζω καθημερινά εδώ και δυο εβδομάδες και πραγματικά είδα πιο ελαστικό και φωτεινό το πρόσωπό μου…



#Bήμα 1:Καθαρισμός με Ginseng Cleansing Oil – Beauty of Joseon
Ένα έλαιο καθαρισμού με έλαιο σόγιας και σπόρους τζινσέγκ, φροντίζει το δέρμα καθαρίζοντας απαλά αλλά αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και υπολείμματα μακιγιάζ.

#Βήμα 2:Διπλός καθαρισμός με Houttuynia Chordata + Tea Tree Cleansing Foam – Mary & May

Κρεμώδες καθαριστικό,μετατρέπεται και σε αφρό, με καταπραϋντικές ιδιότητες που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και ακαθαρσίες χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Εμένα μου αρέσει να το απλώνω στην επιδερμίδα πρώτα σαν κρέμα κάνοντας και ελαφρύ μασαζάκι με τα χέρια και έπειτα ξεπλένω τρίβοντας απαλά με νερό την αφρώδη σύνθεσή του.

#Βήμα 3: Ενυδάτωση με Essence Toner – Pyunkang Yul

Περιέχει πάνω από το 91% του εκχυλίσματος φυτού astragalus (milk vetch) που αναζωογονεί και αναπληρώνει το δέρμα με θρεπτικά συστατικά.

#Βήμα 4:Βελτίωση όψης επιδερμίδας με Serum The Vitamin C 23 – COSRX

Ορός με υψηλή συγκέντρωση σε βιταμίνη C που εξομαλύνει τον τόνο, σβήνει τα σημάδια από ακμή και φωτίζει την επιδερμίδα.

#Βήμα 5:Βαθιά ενυδάτωση με Vegan Kombucha Tea Gel Cream – Dr. Ceuracle

Ενυδατική κρέμα με αποτοξινωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες για ισορροπημένη και υγιή επιδερμίδα.

#Βήμα 6:Αντηλιακή κρέμα με SPF50 – Beauty of Joseon

Ειδικά έχοντας εφαρμόσει τη βιταμίνη C στο πρόσωπο, δεν ξεχνώ ποτέ το αντηλιακό με ελαφριά υφή, φυσικά συστατικά που παρέχει υψηλή προστασία.

Vegan μάσκα ομορφιάς Cica – Barulab

Mασάζ με Rose Quartz Mushroom- Εργαλείο μασάζ με ροζ χαλαζία σε σχήμα μανιταριού

Η φιλοσοφία αυτή στην περιποίηση του προσώπου μετράει πάνω από 200 χρόνια στις περισσότερες Ασιατικές χώρες με πολλές κλινικές μελέτες στα καλύτερα εργαστήρια του κόσμου και με πρωτοποριακές τεχνικές. Αντιμετωπίζει κάθε τύπο δέρματος ξεχωριστά και προσφέρει λύσεις για κάθε δερματική ανησυχία. Είτε πρόκειται για ακμή, αφυδάτωση, δυσχρωμίες , ρυτίδες , υπερβολική ευαισθησία και πολλά πολλά άλλα , τα προϊόντα είναι στοχευμένα και ταυτόχρονα προάγουν την υγειά του δέρματος.

Το elbeauty είναι το μοναδικό κατάστημα στην Ελλάδα που θα βρεις Κορεάτικα αλλά και Ιαπωνικά καλλυντικά. Έτσι εάν είσαι λάτρης της J-Beauty,που τον τελευταίο καιρό αποκτά πιστούς οπαδούς και στην Ελλάδα, θα εντοπίσεις κορυφαίες Ιαπωνικές εταιρείες όπως την Kao (φαρμακευτική) με πολλά βραβεία στην κατηγορία του, το Νο1 αντιηλιακό σε πωλήσεις στην Ιαπωνία τα τελευταία 21 χρόνια με το όνομα Anessa Perfect UV Sunscreen Skincare Gel SPF 50+ από την Shiseido αλλά και τη Hada labo με best sellers προϊόντα παγκοσμίως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elbeauty.gr (@elbeauty.gr)

Πρωτότυπα gadgets μακιγιάζ, τεράστια ποικιλία σε μάσκες ομορφιάς αλλά και πολύ ιδιαίτερα gift sets για πρωτότυπα δωράκια στα αγαπημένα σου πρόσωπα βρίσκονται στο αγαπημένο μας μαγαζί για beauty shopping!

To elbeauty θα το βρεις online αλλά και ως φυσικό σημείο στην Αθήνα στο Νέο Ψυχικό μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο υπάρχει ένα πολύχρωμο γουστόζικο μαγαζί που αξίζει να ανακαλύψεις.

Στα συν επίσης είναι πως κάθε παραγγελία περιλαμβάνει δείγματα για να δοκιμάσεις νέα και best sellers προϊόντα.

Μια ματιά ακόμα:

Perfect lips: Ποιες huge τάσεις υιοθετεί στα χείλη η Φαίη μας;

Keywords
Τυχαία Θέματα