Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για το πρώτο της ραντεβού με τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Καλεσμένη στην εκπομπή “Dot” το Σάββατο θα βρεθεί η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός μιλά για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, το πρώτο ραντεβού, την αγωνία που είχε μέχρι να γνωρίσει τα παιδιά του, για το αν θα τον συμπαθήσει η κόρη της και φυσικά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έληξε ο πρώτος της γάμος.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή “Love It” η Βάσω Λασκαράκη αναφέρεται στο πρώτο ραντεβού με τον Λευτέρη Σουλτάτο αποκαλύπτοντας τα παρακάτω…

«Πρώτη φορά πήγαμε κάπου να φάμε

προφανώς.

Είναι η κλασική ιστορία με τα παϊδάκια. Παραγγέλνει 500gr. παϊδάκια και λέει: “Σιγά μην τρώει αυτή παϊδάκια” και με κοιτούσε κάπως.

Τότε λέω: “Τι; Βαλ ’τε 1kg.”. Και με κοιτάει ο σερβιτόρος και λέει: “Είναι πολλά”. Δεν μπορώ σερβιτόρος να μου λέει είναι πολλά τρελαίνομαι.

Είχε τύχει ένα βράδυ να μιλήσουμε με μηνύματα και τηλεφωνικά για ατελείωτες ώρες και εκείνος δεν το έχει καθόλου με τα τηλέφωνα και μετά το συζητήσουμε και γελούσαμε με δάκρυα του ότι δεν μπορεί να μιλήσαμε τόσες ώρες 40 χρονών άνθρωποι. Είναι αυτό που δεν το έχεις κάνει για χρόνια και λες γίνεται ακόμη;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.    

Δείτε ένα απόσπασμα από την εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη:

Διαβάστε ακόμα:

Μέμος Μπεγνής -Νίκος Γκέλια: Το πρώτο gay φιλί στην κρατική τηλεόραση της Κύπρου και οι αντιδράσεις που προκάλεσε!

Κώστας Βουτσάς: Ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες ημέρες του στην εντατική ετοιμάζει η κόρη του

Δημήτρης Λιγνάδης: Η απάντηση του στον χαρακτηρισμό “επικίνδυνος άνθρωπος” της Λίνας Μενδώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα