Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για το ατύχημά της -«Δυο εβδομάδες ήμουν ακίνητη»

Ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι της είχε πριν από λίγο καιρό η Βάσω Λασκαράκη, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να δέσει το πόδι της και να κινείται με πατερίτσες.

Σήμερα (4/5), η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο ατύχημά της, αποκαλύπτοντας πώς ακριβώς συνέβη.

«Έπαθα βαρύ διάστρεμμα και ήμουν τέσσερις εβδομάδες με πατερίτσες και νάρθηκες. Αν είχαμε γύρισμα θα μας πηγαίνανε με φορείο στο γύρισμα. Έπεσα μόνη μέσα στο σπίτι. Έπινα νερό, κατέβαινα τα σκαλιά, δεν υπολόγισα σωστά ένα σκαλί. Έπινα

νερό ταυτόχρονα.

Ήμουν μόνο με την κόρη μου, η οποία έπαθε μια μικρή κρίση πανικού μέχρι να φωνάξει τη μαμά μου και να έρθει ο Λευτέρης που είχε πάει στο αεροδρόμιο. Ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα! Δυο εβδομάδες ήμουν ακίνητη με τον γύψο- νάρθηκα και μετά έκανε φυσικοθεραπείες», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια μίλησε για το διαζύγιο και την προτεραιότητα που οφείλουν να δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους.

«Μακάρι τα ζευγάρια με παιδιά να πήγαιναν σε ειδικούς και παιδοψυχολόγους, όταν αποφάσιζαν να χωρίσουν, γιατί συνήθως βγαίνει πολύ το “εγώ” εκείνη τη στιγμή και γίνεται ένας φαύλος κύκλος προς τον εαυτό μας ή προς τους γονείς, το ζευγάρι, θέλει ο ένας να εκδικηθεί τον άλλον και το παιδί να γίνεται το μπαλάκι. Αυτό είναι το χειρότερο σε έναν χωρισμό», είπε -μεταξύ άλλων- η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Βασάλος για την οικειοθελή αποχώρηση του Χανταμπάκη -«Ψυχανεμίστηκε ότι θα ανοίξει ένα θέμα που δεν τον συμφέρει» 

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μετακομίζουν προσωρινά σε άλλο σπίτι με τις κόρες τους 

Βάνα Μπάρμπα: «Αυτό για μένα είναι ένα άλλο σοκ, πέρα από την υγεία μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα