Βασίλης Σπανούλης: Η απάντηση για το ενδεχόμενο έβδομου παιδιού και τα τρυφερά λόγια για την Ολυμπία Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης  και η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά.

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη σύζυγό του, αποκάλυψε αν τον ενδιαφέρει να μεγαλώσει την οικογένειά του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην επαγγελματική του διαδρομή.

«Μόνο ευλογία, συγκίνηση και

περηφάνια νιώθω για όλα αυτά που έχω ζήσει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Το νούμερο 7 για εμένα ήταν αυτό που συνέδεσε τις περισσότερες επιτυχίες μου με τον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Έχω γεννηθεί στις 7 Αυγούστου. Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε να περάσω μία τέτοια διαδρομή», είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

«Είχα ως πρότυπο τον πατέρα μου, που τον έχασα σε μικρή ηλικία αλλά πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω με τη βοήθεια της μητέρας του και του αδελφού μου. Ελπίζω από εκεί ψηλά να είναι πολύ υπερήφανος», πρόσθεσε αμέσως μετά.

Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ολυμπία Χοψονίδου

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στην σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου:  «Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός έβδομου παιδιού, ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη: Το τρυφερό μήνυμα για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης – «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά»

Στάθης Αγγελόπουλος: Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια -«Έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να αρνηθώ»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν μου ξαναρίξουν βιτριόλι, μην ψάχνετε ποιος και τι»

Keywords
Τυχαία Θέματα