Βασίλης Πορφυράκης για τον θάνατο της μητέρας του: «Ξαφνικά, βρέθηκα μόνος να μεγαλώνω τα τρία μικρότερα αδέρφια μου»

Ο Βασίλης Πορφυράκης βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12) καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του και στο γεγονός ότι  βρέθηκε ξαφνικά να μεγαλώνει μόνος του τα τρία μικρότερα αδέρφια του.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ανέλαβα το ρόλο του κηδεμόνα. Όταν είσαι 18 χρονών και τελειώνεις το σχολείο τι θες; Να ανοίξεις τα φτερά σου, να δεις νέα πράγματα. Ήταν σκληρή η ενηλικίωσή

μου, αλλά σήμερα έχει πολλά οφέλη. Τότε ήταν δύσκολο. Πολλά οφέλη. Γυρνάω στο σπίτι κι έχω τρεις αγκαλιές, με ζεστασιά, αυτό.

Όταν μένεις χωρίς στήριξη, υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται με έναν μαγικό τρόπο και σε αγκαλιάζουν εκείνοι. Πάρα πολλές φορές ήρθαν άνθρωποι που δεν ήξερα ούτε το ονοματεπώνυμό τους. Κι ερχόντουσαν κι έλεγαν “αυτό από εμάς για τα παιδιά”».

Ο Βασίλης Πορφυράκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ιστορία που είχε έρθει μια κυρία που στήριζε με τρόφιμα και με πολύ βασικά πράγματα εκείνη την εποχή. Και είχαμε πάει στο σούπερ μάρκετ και πήγε ο μικρός μου αδερφός, τεσσάρων χρονών, να πάρει μια μερέντα.

Και με κοίταξε μέσα στα μάτια για να του πω να την πάρει. Και του λέει η κυρία “μην τον κοιτάς, πάρε ότι θέλεις”. Αυτό εγώ δεν θέλω να το δώσω μόνο στα παιδιά μου, αυτό θέλω να το δώσω σε άλλα παιδιά, θέλω μέσα από την καρδιά μου να το κάνω κύκλο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Τανιμανίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο

Στέλιος Παρλιάρος: «Γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν ισχύει»

Βάνα Μπάρμπα στο Πρω1νό: «Δεν θα πήγαινα στην Acun Medya, σαν Ελληνίδα με ενοχλεί βαθιά»

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα