Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: “Μετά τα Εγκλήματα μου πρότειναν…”

Συνέντευξη έδωσε σήμερα στο Πρω1νό ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στην τηλεόραση και την επαφή του με το μέσο. Επίσης, αποκάλυψε τις προτάσεις που δέχθηκε αφότου έγινε ευρέως γνωστός μετά τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Εγκλήματα».

«Ας πάμε λίγο πίσω στον ANT1 στα Εγκλήματα, με το που έγινε αυτή η επιτυχία

αν θέλετε, που με γνώρισε ο κόσμος, οι πρώτες προτάσεις που ήρθαν ήταν να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, να κάνω διάφορα τέτοια, τα οποία όμως δε με ενδιέφεραν έτσι κι αλλιώς, γιατί ήθελα να κάνω αυτό που αγαπούσα να βρίσκομαι πάνω στην σκηνή, να παίξω σε κάποιο σίριαλ. Εκτός από τηλεπαιχνίδι, μου πρότειναν παρουσίαση εκπομπής, talk show και τέτοια, εκείνης της εποχής. Δε μου είχαν προτείνει το Survivor, ήταν λίγο μετά νομίζω, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ήταν κάτι το οποίο με ενδιέφερε. Τα χαίρομαι πάρα πολύ αυτά, και μάλιστα που τα κάνουν και φίλοι, ηθοποιοί, συνάδελφοι, το κάνουν υπέροχα, απλώς εμένα δε μου πηγαίνει.» σχολίασε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην κάμερα του Πρω1νού.

Στην ερώτηση εάν η τηλεόραση έχει αλλάξει πολύ τη ζωή του απάντησε: «Η τηλεόραση ήταν το μέσο που με έκανε αναγνωρίσιμο στον κόσμο, και γενικά είναι ένα υπέροχο μέσο, είναι πώς του φέρεται κανείς. Θέλω να πω ότι μπορείς να δώσεις και να φτιάξεις πολύ ωραία πράγματα για να δει ο κόσμος, αλλά στις δύσκολες εποχές που ζούμε φθηναίνουν λίγο οι καταστάσεις. Υπάρχουν δηλαδή μερικές φωτεινές εξαιρέσεις στην τηλεόραση φέτος, αλλά κυρίως η τηλεόραση πρέπει να είναι κάτι που θα ξαναφέρει τον κόσμο στο να βλέπει ωραία πράγματα.»

Δείτε τη συνέντευξη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πρω1νό εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: “Ήταν λίγο μετά τις 7, όταν ακούστηκε το μπαμ και πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας”

Keywords
Τυχαία Θέματα