Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή του

Το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει βρεθεί στο προσκήνιο πέρα από τα επαγγελματικά του και για την προσωπική ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να διατηρεί σχέση με τη Δέσποινα Βανδή, με τους δυο τους να κάνουν πρόσφατα ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία. Τόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης όσο και η Δέσποινα Βανδή δεν έχουν μιλήσει μέχρι σήμερα ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που αφορούν στα προσωπικά του. Ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης

απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Έχετε συνάψει… συγγενικό δεσμό με τον Παπαδουλάκη και την Κρήτη; «Είμαι συγγενής και με την Κρήτη και με τους ανθρώπους της. Εδώ και επτά χρόνια πηγαινοέρχομαι στην Κρήτη, χειμώνα-καλοκαίρι».

Μετά τον βάναυσο Βόσκαρη, ήρθε ο λογικός οικογενειάρχης Βασίλης Γιαννούλης: «Είναι ωραίο να κάνεις διαφορετικούς ρόλους. Με ένα σενάριο εντελώς ξεχωριστό και πρωτότυπο. Αυτό με ιντρίγκαρε».

Έχετε αφήσει και ένα ισχυρό αποτύπωμα στο Διαφάνι…

Μου έχουν λείψει πολύ τα παιδιά. Πέρασα πολύ όμορφα και είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Θέλω να βρω λίγο χρόνο να περάσω να τους δω.

Ως αποτρόπαιος βασανιστής Βόσκαρης, τι μηνύματα δεχόσασταν από τον κόσμο;

Ακόμη και σήμερα Βόσκαρη με φωνάζουν. Ωστόσο, τα μηνύματα αφορούν το νέο μου ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι ο Βόσκαρης άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο. Συνέπεσε και με την περίοδο όπου η κοινωνία μας έβραζε από τις καταγγελίες για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και τους βιασμούς. Θαρρείς και η ζωή είχε ξεπεράσει τη μυθοπλασία.

Ένας ηθοποιός που λόγω δουλειάς εκτίθεται, όταν η προσωπική του ζωή γίνεται πρωτοσέλιδο, πώς το διαχειρίζεται;

Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μπαλατσινού: Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας συνοδευόμενη από τους γιους της – Φωτογραφίες

 Σάκης Τανιμανίδης: «Λιώνει» με τις δίδυμες κόρες του – Το τρυφερό βίντεο

 Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραπέμπεται σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Keywords
Τυχαία Θέματα