Βάσια Παναγοπούλου: ”Δεν μπορώ να απολύσω τον Παπαγιάννη… Η θέση της Παυλίδου την περιμένει…”

Η είδηση της επίθεσης του Μάνου Παπαγιάννη στη Σοφία Παυλίδου έχει παγώσει τα πρόσωπα της showbiz και όχι μόνο. Το Πρω1νό ήρθε σε επικοινωνία με την παραγωγό της παράστασης ”Πετάει, πετάει” στο θέατρο Χυτήριο.

Συγκεκριμένα η Βάσια Παπαγιάννη αποκάλυψε: ”Με πήρε τηλέφωνο η Σοφία και μου είπε ότι διαπληκτίστηκαν πολύ έντονα με τον Μάνο και την άκουσα ταραγμένη. Της είπα ότι υπάρχουν ο υπεύθυνος θεάτρου και ο υπεύθυνος παράστασης για να διαχειριστούν

την όλη κατάσταση γιατί δεν ήταν δυνατό να γυρίσω πίσω. Οφείλω να πω ότι μετά από 3 ώρες μου έστειλε ένα χαρτί από τον γιατρό και μου είπε ότι ”όπως καταλαβαίνεις χρειάζομαι τριήμερη αναρρωτική”. Δεν ήμουνα παρούσα οπότε μεταφέρω το κλίμα σύμφωνα με αυτά που μου είπε η κ. Παυλίδου. Μίλησα μαζί της και προχθές και χθες… Είναι πολύ ταραγμένη από το περιστατικό”.

Όταν ρωτήθηκε για την ανάρτηση του Χρήστου Φερεντίνου και την αναφορά του στην παραγωγή που καλύπτει την κατάσταση είπε: ”Εγώ δεν έχω λόγο να καλύψω κανέναν και επίσης δεν έχω καμία δικαιοδοσία να τιμωρήσω κανέναν. Ο κ. Παπαγιάννης δεν μπορεί να μην είναι στο θέατρο, οφείλει να είναι εκεί αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες από πλευρά παραγωγής. Δεν είναι το ωραιότερο να συλλάβεις έναν ηθοποιό την ώρα της παράστασης. Δεν μπορώ να τον απολύσω… Η Σοφία πρέπει να επιστρέψει, η θέση της την περιμένει…”

Δείτε περισσότερα στα βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα