Βαρέθηκες τις φόρμες; 10 άνετα παντελόνια που θα σε πείσουν να τις «ξεφορτωθείς»

Oι φόρμες έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο τα πιο αγαπημένα μας ρούχα γιατί μας προσφέρουν άνεση και ευκολία, ειδικά μέσα στο σπίτι αλλά και στις βόλτες μας εκτός σπιτιού σε όλητ ην διάρκεια της καραντίνας. Όσο όμως τα μέτρα χαλαρώνουν και πλησιάζουμε προς την ελευθερία τόσο περισσότερο νιώθουμε την ανάγκη να βγάλουμε τις φόρμες επιτέλους και να δοκιμάσουμε κάποιο άλλο παντελόνι. Οι επιλογές είναι πολλές και παρακάτω θα δεις μερικές που θα σε εμπνεύσουν.

Η Tezza επιλέγει συνήθως wide leg pants που της δίνουν την άνεση που θέλει ενώ ταυτόχρονα της χαρίζουν και στιλ. Γνωστά ως παντελόνια

γραφείου, αυτά τα παντελόνια είναι σίγουρα στη λίστα με τα must have κομμάτια της άνοιξης. Η ίδια ποντάρει και σε δερμάτινα που επίσης ξεχωρίζουν αυτή τη σεζόν.

Η Danielle Bernstein μας δείχνει την αδυναμία της στα λευκά παντελόνια αλλά και στα δερμάτινα. Τα wide leg jeans καταφέρνουν επίσης να κερδίσουν το ενδιαφέρον μας και θέλουμε να τα δούμε στην ντουλάπα μας σε ακόμα μεγαλύτερη αναλογία.

Η Rocky Barnes λατρεύει τα printed παντελόνια αλλά και τις παντελόνες που την κάνουν να νιώθει άνετα. Τα floral prints αλλά και τα tie dye σχέδια κυριαρχούν και θα δώσουν χρώμα στις εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν.

Shop the Trends

Παντελόνι Zara
Αγορά εδώ!

Παντελόνι Zara
Αγορά εδώ!

Παντελόνι Zara
Αγορά εδώ!

Zιπ κιλότ Mango
Αγορά εδώ!

Λινό παντελόνι Mango
Αγορά εδώ!

Λευκό παντελόνι Lynne
Αγορά εδώ!

Παντελόνι Lynne
Αγορά εδώ!

Παντελόνι Desiree
Αγορά εδώ!

Παντελόνι με λαχούρια BSB
Αγορά εδώ!

Λευκό τζιν με τρουκς BSB
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Τhe Shirt HACK: H Fashion Editor του Faysbook.gr δοκιμάζει το Tik Tok trend που έχει γίνει viral

Fashion Editor’s Choice: 10 κομμάτια από ελληνικά e-shops που δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη ντουλάπα

ΑΥΤΗ η απόχρωση που επιλέγει η γνωστή influencer, Tezza, θα φορεθεί όσο καμία άλλη (+Oδηγός αγοράς)

Keywords
Τυχαία Θέματα