Βάφεις μόνη σου τα νύχια σου; 4 τέλεια προϊόντα αφαίρεσης των βερνικιών εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Η καραντίνα μπορεί να ήταν μια περίοδος της ζωής σας που θέλετε να ξεχάσετε αλλά πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι μάθατε πολλά. Όπως για παράδειγμα να περιποιείστε μόνες σας μαλλιά, επιδερμίδα και μανικιούρ -πεντικιούρ.

Βγήκατε από το σπίτι experts στις πλεξούδες, στη σωστή ενυδάτωση του δέρματός σας αλλά και στο french manicure. Κάποιες από εσάς μάλιστα ανακαλύψατε πως είχατε ταλέντο στο σχέδιο αφού δημιουργήσατε τέλεια nail art designs.

Και τώρα μπορείτε να κάνετε απίστευτη

οικονομία. Έχετε αποκτήσει άλλωστε ολόκληρη συλλογή από βερνίκια, base και top coat και γνωρίζετε όλα τα μυστικά των nail artists για τη σωστή φροντίδα των νυχιών. Απλώνετε μάλιστα και ενυδατικό έλαιο στην γύρω περιοχή και κρέμα χεριών, όπως εξάλλου σας έχουμε δείξει.

Με την αφαίρεση του χρώματος όμως τι κάνετε; Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το καλύτερο προϊόν μιας και είναι ένα ακόμη μεγάλο μυστικό των ειδικών. Το σωστό nail polish remover απομακρύνει το βερνίκι, ταυτόχρονα όμως θρέφει τα νύχια και τα απαλύνει.

Εμείς σήμερα σας προτείνουμε τα καλύτερα αλλά και τα πιο πρωτοποριακά.

Chanel Le Dissolvant Douceur Nail Colour Remover: Με βιταμίνη Ε και argan oil στη σύνθεσή του που προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στα νύχια.

Dior Dissolvant Abricot Gentle Nail Polish Remover: Μια απίστευτα απαλή φόρμουλα που απομακρύνει κάθε ίχνος χρώματος χωρίς να καταστρέφει τα νύχια. Δεν περιέχει ασετόν.

Nails INC Express Nail Polish Remover Pot Powered by Collagen: Μέσα στη συσκευασία υπάρχει σφουγγάρι ποτισμένο με το προϊόν αφαίρεσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βυθίσετε το δάχτυλό σας σε σφουγγάρι. Είναι ό,τι καλύτερο αν βιάζεστε.

The Sign Tribe Remove and Chill: Πρόκειται για την απόλυτη κρέμα αφαίρεσης του βερνικιού νυχιών με έλαια από πυρήνα ροδάκινου, καρύδια, καρπούς καρυδιού κουκούι και βιταμίνες Ε και C.

Απλώνετε μια πλούσια στρώση κρέμας στα νύχια και την αφήνετε να δράσει για 1 λεπτό. Λειτουργεί σαν μάσκα. Στη συνέχεια την αφαιρείτε με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι ή ένα χαρτομάντιλο.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

H Chrissy Teigen έκοψε τα μαλλιά της ακολουθώντας την μεγαλύτερη τάση της επόμενης σεζόν!

Χρυσό μολύβι: Το προϊόν που επιβάλλεται να υπάρχει στο νεσεσέρ των διακοπών σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα