Τζούλια Καραγιάννη: Η πλαστική στη μύτη, οι πρώτες μέρες μετά το χειρουργείο και η επίσκεψη συμπαίκτριάς της

Πρόκειται για μια τηλεοπτική περσόνα που γνωρίσαμε τον περασμένο χειμώνα μέσα από το ριάλιτι «My Style Rocks». Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη, η οποία μετά το τέλος του παιχνιδιού αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, θέλησε να κάνει πλαστική στην μύτη της και το έπραξε την περασμένη βδομάδα.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα μετά την εγχείρηση που έκανε, στα οποία φαίνεται να αναρρώνει στο σπίτι της.

Όπως είναι γνωστό, μετά από μια τέτοια χειρουργική επέμβαση χρειάζεται αρκετός χρόνος ανάρρωσης κατ’ οίκον, αφού δεν κάνει να εκτίθεται στον ήλιο, ούτε να βγαίνει έξω λόγω των μικροβίων.

Έτσι μια συμπαίκτρια της από το «Power Of Love», θέλησε να την επισκεφτεί και να μάθει τα νεότερα της υγείας της. Αυτή δεν είναι άλλη από την Κυριακή Τσανικίδη. Για το γεγονός μας ενημέρωσε η Τζούλια μέσα από το Instagram.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram για τον έρωτα: «Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει. Συναντάς κάποιον και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα