Τζένη Διαγούπη: «Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»

Η Τζένη Διαγούπη ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης στο «Πρωινό μας». Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της μετά τα 30 ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά της, λέγοντας πως ακόμα δεν έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής της.

Σχετικά με το σοβαρό θέμα υγείας που πέρασε, η Τζένη Διαγούπη δήλωσε: «Δεν έχω πονέσει για κάτι πολύ. Δεν μου έχει συμβεί και δεν θα ήθελα, δεν έχω χάσει κάποιον που να μην το περίμενα. Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου, όταν δεν ήμουν καλά στην υγεία μου και είπα ότι όλα θα

περάσουν. Πέρασα ένα σοβαρό θέμα με την υγεία μου σε νεότερη ηλικία. Ήταν μετά τα 30, εκεί σκέφτηκα ότι σήμερα είμαστε αύριο όχι και έτσι προχωράω. Να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα και ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Μιλώντας για την προσωπική ζωή της, η ηθοποιός ήταν συγκεκριμένη και ξεκάθαρη: «Πρέπει να υπάρχει μια αναφορά και στην προσωπική ζωή παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου, που να σε καταλαβαίνει αλλιώς να πάει σπίτι του. Μέχρι σήμερα δεν μου έχει συμβεί τελικά να πω ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Μπορεί να ‘ρθει… Σε έναν χωρισμό δεν θα κάτσω να κλάψω και να χτυπηθώ, είναι πιο σημαντικά αυτά που συμβαίνουν στη ζωή. Υπάρχουν πιο σημαντικά γεγονότα που έρχονται».

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Παπαδόπουλος για «Στην Υγειά Μας»: «Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε»

Βίκυ Πρωτογεράκη: Χαμός στον αέρα του «Πρωινού» – «Δεν μπορεί να με σπιλώνει το κάθε δημοσιογραφάκι»

 Πρωινό μας 20/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα