Τζένη Μπότση: Το αγόρι της 4χρονης κόρης της τής έστειλε λουλούδια – Η αντίδρασή της

Το κατώφλι του νοσοκομείου πέρασαν πριν από λίγες ημέρες η Τζένη Μπότση μαζί με την κόρη της Αλίκη, καθώς η μικρή έπρεπε να κάνει μια προγραμματισμένη επέμβαση. Η γνωστή ηθοποιός παρά το άγχος που κάθε μητέρα έχει για το παιδί της, ήταν ψύχραιμη και βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της Αλίκης.

Μάλιστα, μετά το χειρουργείο, το οποίο στέφθηκε από επιτυχία, η Τζένη Μπότση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της από το δωμάτιο του νοσοκομείο,

σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Χειρουργείο Αλίκης. Μας έχει πάει πολύ καλά, δεν έχω παράπονο. Αλλά είμαστε έτοιμες για ένα μοναδικό καλοκαίρι».

Η περιπέτεια υγείας της μικρής Αλίκης έλαβε τέλος κι όλοι μαζί επέστρεψαν στην ασφάλεια του σπιτιού τους, όπου η 4χρονη αναρρώνει. Η Τζένη Μπότση, λοιπόν, αποκάλυψε πως κάποιος έστειλε λουλούδια στην κόρη της και δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο πρόσωπο αλλά για το αγόρι της.

Η ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή γλάστρα που έφτασε στο σπίτι τους και δεν μπορούσε φυσικά να την αφήσει ασχολίαστη.

«Και σαν να μην φτάνουν όλα όσα έχω να διαχειριστώ, χτυπάει το κουδούνι και… της στέλνει το αγόρι της λουλούδια… Εεε», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Damiano David – Giorgia Soleri: Χωρισμός – «βόμβα»! «Η σχέση μας δεν ήταν μονογαμική»

 Βέρα Μακρομαρίδου: «9 χρόνια προσπαθούσα να με επιλέξουν σε σειρά» – Το spoiler για τον Γ’ κύκλο του «Σασμού»

 Ιωάννα Τούνη: Η επιθυμία να αποθηλάσει και τα ορμονικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν

Keywords
Τυχαία Θέματα