Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Δεν φαντάζεσαι ποια έπιασε την ανθοδέσμη στο γάμο τους!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Στο πλευρό της Τζένης Μπαλατσινού ήταν τα τρία της παιδιά, με το γιο της Μάξιμο, όπως είχε γίνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα να τη συνοδεύει στην εκκλησία. Το ζευγάρι μοιράστηκε τη σημαντική αυτή στιγμή του με λιγοστούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Λίγες ώρες πριν το γάμο, η Τζένη Μπαλατσινού τηρώντας τις παραδόσεις, γράφοντας στη σόλα από τις γόβες της τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων της.

Ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, η παρουσιάστρια βγαίνοντας στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας πέταξε την ανθοδέσμη προς τις φίλες της. Ποια ήταν όμως η τυχερή; Σε ένα δεύτερο βίντεο που κυκλοφόρησε, η Μαρία Κωνσταντάκη φαίνεται ξεκάθαρα να πιάνει την ανθοδέσμη.

“Neeeext ή αλλιώς όταν η νύφη είναι άσος κ στο σημάδι”, έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την ανθοδέσμη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Neeeext ή αλλιώς όταν η νύφη είναι άσος κ στο σημάδι ... Styling by the one and only @nikolpanagiotou @daniella19_96 @artepiedi @itsallgreekonme

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Konstandaki (@maria_konstandaki) στις 16 Ιούν, 2019 στις 11:42 πμ PDT

Δες εδώ τη στιγμή που πιάνει την ανθοδέσμη:

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντάει ξεκάθαρα αν θα παντρευτεί την Κατερίνα Γερονικολού

Δες πώς είναι σήμερα, 16 χρόνια μετά, η Ματούλα από το «Καφέ της Χαράς»

Γιορτή του Πατέρα: Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μας δείχνουν το μωρό τους για δεύτερη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα