Τρώτε τα νύχια σας; 4 τρόποι για να σταματήσετε μια για πάντα την κακή αυτή συνήθεια!

Όλες αγαπάτε πολύ το τέλειο μανικιούρ και αυτός είναι ο λόγος που εμείς εδώ στο Fay’s book σας αποκαλύπτουμε καθημερινά τέλεια looks που μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και μόνες στο σπίτι. Είναι δείγμα κομψότητας και αναβαθμίζει το beauty look  σας.

Υπάρχετε όμως κι εσείς που δεν μπορείτε να τα αντιγράψετε κι αυτό επειδή τρώτε τα νύχια σας.  Είναι περιττό να σας πούμε πως πρέπει να κάνετε τα πάντα για να σταματήσετε τη συγκεκριμένη κακή συνήθεια.

Θα χρειαστεί

να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα. Κι εμείς όπως και οι nail artitsts σας αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες -συμβουλές.

Κρατήστε τα κοντά: Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται αν θέλετε να μακρύνουν τα νύχια σας θα πρέπει για λίγο καιρό να τα κρατάτε κοντά.

Αμέσως μόλις μακρύνουν λιγάκι εσείς θα τα κόβετε ώστε να μην υπάρχει περιθώριο να τα βάλετε στο στόμα σας. Προσοχή: Χρησιμοποιείτε μια χάρτινη λίμα και όχι ψαλίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakier.nia Zalasewo (@lakierniazalasewo)

Gel manicure: Ζητήστε από τη μανικιουρίστ να σας δημιουργήσει ημιμόνιμο. Το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθεί λιγάκι μιας και δεν υπάρχει το απαραίτητο μήκος για να κάνει σωστά τη δουλειά της αλλά θα τα καταφέρει.

Ακόμη και στα πολύ κοντά νύχια χαρίζει ένα περιποιημένο look που δεν θα θέλετε να καταστρέψετε. Αν τα βλέπετε τέλεια θα αποφύγετε να επιστρέψετε στην παλιά εικόνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Studio Viola (@studioviolanails)

Κόκκινο χρώμα: Η συγκεκριμένη απόχρωση, σύμφωνα με τους ειδικούς, βάζει stop στη συγκεκριμένη συνήθεια αμέσως μόλις πάτε να κάνετε τη γνωστή κίνηση. Προσπαθήστε να το αφήσετε στα νύχια σας για 10 μέρες. Είναι η επόμενη πρόκληση. Θα εκπλαγείτε.

Και κάτι ακόμη: Η συγκεκριμένη συνήθεια δεν έχει να κάνει με το beauty αλλά με το άγχος και την ανασφάλεια. Την επόμενη φορά που θα φέρετε τα νύχια στο στόμα σας προσπαθήστε να καταλάβετε για ποιο λόγο το κάνετε.

Ρωτήστε τον εαυτό σας. Είναι ένα διάλλειμα από τις σκέψεις σας, σας ηρεμεί; Αν δώσετε την απάντηση θα λύσετε το πρόβλημα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Κραγιόν: Η make up artist της Dua Lipa μοιράζεται τα 3 πιο έξυπνα tricks!

Ciara και Bella Hadid υιοθέτησαν τα πιο cool hair color trends του Χειμώνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα