Τροχαίο ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο αυχένας και το κεφάλι μου τραντάχτηκαν»

Αντιμέτωπη με ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό ήρθε σήμερα (24/4) η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Συγκεκριμένα, μέσω κάποιων αναρτήσεων που έκανε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι είχε ένα τροχαίο ατύχημα.

«Λίγο ζαλισμένη από το χτύπημα αλλά όλα καλά. Δεν είμαι στο νοσοκομείο, έχω δουλειά που πρέπει να τελειώσω. Σας υπερευχαριστώ για το ενδιαφέρον», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη

συνέχεια, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο και αποκάλυψε στους followers της πώς ακριβώς συνέβη το τροχαίο. Παράλληλα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τούς έδειξε και τη ζημία που προκλήθηκε στα οχήματα.

«Ήμουν σταματημένη σε κόκκινο σηματοδότη και με άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου!

Δεν φρέναρα απότομα, δεν ήμουν εν κινήσει.

Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ, με κράτησε η ζώνη να μη φύγω μπροστά, ασυναίσθητα το δεξί πόδι στο φρένο το τέντωσα να μην χτυπήσω και τον μπροστά μου, απλά ο αυχένας και το κεφάλι μου τραντάχτηκαν αρκετά γιατί έπεσε χωρίς φρένα, όπως βλέπετε στο βίντεο!

Είμαστε όλοι καλά, 1-2 μέρες κεφάλι/αυχένας θα έρθουν στη θέση τους! Αυτό έχει σημασία! Τα υπόλοιπα λαμαρίνες είναι! Φτιάχνονται!», έγραψε η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης:

Οι «Προδότες» έρχονται στον ΑΝΤ1: Το όνομα του παρουσιαστή και οι πρώτες δηλώσεις του

Πετράκος για Σαββόπουλο: «Σε είδα να ζητάς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μου και να με λοιδορείς»

Ραντεβού θανάτου μεταξύ ανηλίκων στη Νέα Ιωνία

Keywords
Τυχαία Θέματα