Τρία χρόνια χωρίς τον Μίνω Κυριακού: Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης στο “Πρω1νό”

Τρία χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού και η Φαίη υποδέχτηκε στο “Πρω1νό” τον Γιώργο Παπαδάκη και μίλησαν για τον ιδρυτή του ΑΝΤ1

Ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” φανερά συγκινημένος τόνισε πως οφείλει την καριέρα του στην τηλεόραση στον Μίνω Κυριακού και εξομολογήθηκε πως νιώθει ότι είναι κοντά τους.

“Ήταν πολύ κοντά σε όλους τους εργαζόμενους. Μας ήξερε με τα μικρά μας ονόματα, ήξερε την οικογενειακή μας κατάσταση, έδινε συμβουλές και στις προσωπικές μας σχέσεις. Ήταν ο άνθρωπος

που όταν πρωτογνώρισα τη γυναίκα μου, μου είπε να την προσέχω. Ο Μίνωας Κυριακού μού γνώρισε τη γυναίκα μου.

Οφείλω την καριέρα μου στην ελληνική τηλεόραση, στον Μίνωα Κυριακού. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κάνουν αυτή τη στιγμή καριέρα το οφείλουν στον Μίνωα Κυριακού. Δεν τον θεωρούσαμε εργοδότη μας, δεν τον θεωρούσαμε αφεντικό. Είχε έναν περίεργο τρόπο να αποφασίζεις εσύ για εκείνο που είχε αποφασίσει εκείνος και σου έλεγε συμφωνώ ενώ ήταν δική του σκέψη.

Εγώ πιστεύω ότι είναι εδώ, μας παρακολουθεί, χαίρεται για την εξέλιξη του σταθμού που είναι σε άξια χέρια, στα χέρια του παιδιού του. Κάπου εδώ κοντά είναι, πάντα με ένα τσιγάρο στο χέρι!”, ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Αποχώρησε από το “Κλουβί με τις τρελές” και ο Θάνος Καληώρας!  

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την τελευταία της εκπομπή-“Μη με ξεχνάτε” 

Η Κάτια Ζυγούλη απαντά για το GNTM: “Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο” 

Keywords
Τυχαία Θέματα