Τραϊάνα Ανανία: «Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά» -Βίντεο

Η Τραϊάνα Ανανία βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ικαρία, όμως φαίνεται πως δεν περνά και τόσο όμορφα στο εν λόγω νησί, αφού η συμπεριφορά των κατοίκων την έχει απογοητεύσει.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει μόνη της σε ένα πανηγύρι και στη λεζάντα του post εξήγησε στους διαδικτυακούς της γιατί έχει ενοχληθεί από τη

στάση των ανθρώπων που ζουν εκεί.

Η ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία

«Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ’ όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: κουτσομπολιό, θάψιμο τον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκει ή π@@τ@ν@. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπουλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα. Είπα “χωριό” γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα..

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Traiana (@traiana.anania)

Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο “τρελός του χωριού”. Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας “για τα πανηγύρια”. Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. “Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;”, ρώτησα τον Γιάννη.. “Όχι, αφού είσαι τρελή” …. Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού».

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Κατεβαίνει υποψήφια με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζεται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ

Έζησε 50 ώρες σε τάφο και μια βδομάδα στη μέση του ωκεανού – Ο κορυφαίος Youtuber παγκοσμίως με τα εκατοντάδες εκατ. views

Keywords
Τυχαία Θέματα