Του έκρυψα την αλήθεια μου, πως δεν γεννήθηκα γυναίκα…!

Mέσα από αυτή την στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.
Σκέφτομαι αρκετό καιρό να στείλω μήνυμα σε αυτή τη στήλη γιατί δεν ήμουν σίγουρη ότι είναι αληθινά όλα αυτά που διαβάζω.

Θα το διαπιστώσω βέβαια, όταν δω και το δικό μου μήνυμα αν και χλωμό να το ανεβάσετε γιατί αυτό που ζω δεν νομίζω ότι μπορείτε να το ανεβάσετε. Με φωνάζουν Νάντια, είμαι 28 και ζω στην Ιταλία, από όπου σας στέλνω. Ήρθα για να σπουδάσω στα 19 και από τότε ζω εδώ. Εδώ και ένα χρόνο είμαι μαζί με ένα παιδί, Ιταλός, είναι 34 κι έχει δικό του μαγαζί με φαγητό. Είμαστε πολλοί ερωτευμένοι, περνάμε χρόνο μαζί, κάνουμε ταξίδια, μοιραζόμαστε τα πάντα, εκτός από κάτι. Του έκρυψα την αλήθεια μου, πως δεν γεννήθηκα γυναίκα. Την διόρθωση φύλου, την έκανα πριν έρθω στην Ιταλία. Κανείς εδώ δεν γνωρίζει το παρελθόν μου και βασικά δεν θέλω να το μάθει. Δεν έχω επαφές με κανέναν στην Ελλάδα και όσο μαλ….ία κι αν ακούγεται μόνο σε εσάς μπορώ να το πω. Δεν θέλω να τον χάσω, ούτε να μαθευτεί ποια ήμουν. Είμαι ευτυχισμένη έτσι….

Νάντια, όσες δημοσιεύσεις έχεις δει είναι όλες πραγματικά μηνύματα γυναικών , δημοσιεύσεις όμως που προέρχονται από επιλογή.Δεν δημοσιεύονται όλα. Και παρά την αμφιβολία σου για το αν θα δημοσιεύσουμε και το δικό σου μήνυμα, ήδη την απάντηση την βλέπεις. Εδώ είναι μία στήλη σχέσεων και συναισθημάτων Τα συναισθήματα δεν διαπραγματεύονται , ούτε λογοκρίνονται. Οι λέξεις ναι. Το συναίσθημα, ποτέ. Έτσι και στη δική σου περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με το συναίσθημα του “φόβου”. Αυτό νιώθεις, ανεξάρτητα αν πιστεύω πως κακώς το νιώθεις. Γιατί όλοι μας έχουμε μηδενίσει τις ζωές μας κάποια στιγμή και ξεκινήσαμε από την αρχή. Όλοι μας έχουν θάψει κομμάτια μας στο παρελθόν γιατί εκεί ανήκουν. Αυτή που είσαι τώρα καθορίζει τη σχέση σου με τον φίλο σου, όχι το παρελθόν σου. Όμως, ίσως χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπη με την αλήθεια σου, όταν προχωρήσει κι άλλο η σχέση σας και θέλετε να κάνετε οικογένεια. Ακόμα και το να γνωρίσει την οικογένεια σου στην Ελλάδα θα είναι μία ακόμα αιτία για να μάθει αυτό που φοβάσαι. Είμαι σίγουρη πως τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά. Όλες οι σχέσεις, χτίζονται με αλήθεια. Εσύ ξέρεις πόσο γερά θέλεις να χτίσεις τα θεμέλια αυτής της σχέσης…

Με εκτίμηση Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα