Τον πιο απίθανο τρόπο για το τέλειο winged eyeliner τον αποκάλυψε μια influencer και πρέπει να τον δείτε τώρα αμέσως (video)

Μέχρι τώρα έχετε παρακολουθήσει πολλά tutorial που έχουν αν κάνουν με το μακιγιάζ. Κάποιες φορές έχετε προσπαθήσει να ακολουθήσετε τις κινήσεις και τα βήματα των bloggers-vloggers. Μερικές ήταν επιτυχημένες αλλά ήταν κι εκείνες που δεν θέλετε να θυμάστε.

Εμείς προσπαθούμε πάντα να σας προτείνουμε τα πιο εύκολα και έξυπνα tricks. Περνάμε αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή και ανακαλύπτουμε απίθανες συμβουλές αλλά και μυστικά. Και σε μια τέτοια “βόλτα” είδαμε το πιο ανέλπιστο τρικ που θα σας βοηθήσει αν αποκτήσετε το ωραιότερο winged eyeliner.

Γνωρίζουμε πως το κεφάλαιο eyeliner είναι μεγάλο. Όλες ζηλεύουμε τα eye looks των celebrities και πρέπει να παραδεχτούμε ότι μια τόσο δα μικρή γραμμή στο πάνω βλέφαρο θέλει ταλέντο και χέρι σταθερό. Επίσης, όπως λένε οι ειδικοί, η επανάληψη βοηθά. Θα πρέπει δηλαδή να προσπαθούμε ξανά και ξανά μέχρι να πετύχουμε το σωστό περίγραμμα με  eyeliner.

Και τώρα έρχεται μια influencer να αποδείξει ότι τελικά τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Αρκεί να έχουμε το αγαπημένο μας eyeliner και eyeshadow pad. Είναι τα αυτοκόλλητα που τοποθετούν οι make up artists κάτω από τα μάτια ώστε να μη λερώνετε η περιοχή όταν απλώνουν τη σκιά. H influencer κολλάει το pad ξεκινώντας από το μέσο του ματιού και καταλήγοντας λοξά, κάτω από φρύδι. Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά κάνει περίγραμμα με το eyeliner πατώντας στην άκρη του pad.

Το συγκεκριμένο video έχει γίνει viral μιας και είναι ένα πανεύκολος και πανέξυπνος τρόπος που δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτούμε. Και η ίδια βέβαια δεν έκρυψε ότι έχει παρακολουθήσει πολλά tutorial και παρ’ όλα αυτά δεν μπορούσε να πετύχει τη σωστή γραμμή. Ουσιαστικά το pad λειτουργεί σαν stencil και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εφαρμογή σκιάς, αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε τη σωστή γωνία.

Και κάτι ακόμη: Είναι καλό να δημιουργήσετε τη γραμμή με ένα eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου που είναι πιο εύκολο στη χρήση.

Διαβάστε ακόμη:

Τα αγαπημένα σας it girls θα σας πείσουν να μαζεύετε πιο συχνά τα μαλλιά σας

Οι celebrities αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους κρέμες ματιών

Keywords
Τυχαία Θέματα