Τόλης Βοσκόπουλος-Άντζελα Γκερέκου: Η κόρη τους, Μαρία στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη!

Όπως σας έχουμε γράψει ξανά, η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, θα κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη νέα σειρά της ΕΡΤ, “Τα καλύτερα μας χρόνια”. 

Η Μαρία Βοσκοπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης (2/9) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “ΦλΕΡΤ” και παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, στη Νάντια Κοντογεώργη. 

Αναφερόμενη στη σειρά που θα τη δούμε, αποκάλυψε για

τον ρόλο της: “Στην τηλεόραση αυτή θα είναι η πρώτη μου εμφάνιση. Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα από τον Ιούλιο και εγώ θα είμαι η Παγιέτ! Συσχετίζομαι με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ηλία Μελέτη, είμαι ανιψιά τους”.

Όσο για πώς αισθάνεται για το όνομα των γονιών της και το γεγονός ότι έχουν χαράξει μια σημαντική πορεία στα επαγγελματικά τους, εξομολογήθηκε: “Τη μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω”.

Η Μαρία Βοσκοπούλου μίλησε και για τα μελλοντικά της σχέδια και αποκάλυψε: “Στο μέλλον δεν με φαντάζομαι και πολύ. Προς το παρόν σπουδάζω επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, όχι θέατρο. Πιστεύω πως βοηθάει να έχεις και κάτι άλλο παράλληλα με την υποκριτική και θα ήθελα στο μέλλον να βρω έναν τρόπο μαγικό να συνδυαστούν”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζει τις κόρες της να κάνουν βουτιά στη θάλασσα! 

Big Brother: Αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση 

Κρυσταλλία Ρήγα: Όσα είπε on air στο The Booth για την περιπέτεια με την υγεία της 

Keywords
Τυχαία Θέματα