Το wedding look της Miley Cirus και η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά

Η Miley Cyrus παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Liam Hemsworth και κατάφερε να το κρατήσει κρυφό, τουλάχιστον την ίδια μέρα. Μία και μόνο φωτογραφία διέρρευσε στον Τύπο και η αλήθεια είναι ότι δεν καταλάβαμε και πολλά για το wedding look. Τώρα όμως και λίγες μέρες μετά γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια.

Η Cyrus κατά

καιρούς υπήρξε προκλητική με εξαίρεση τις εφηβικές πρώτες εμφανίσεις της, τότε που την γνωρίζαμε ως Hannah Montana. Στις αρχές τις δεκαετίας πειραματίστηκε αρκετά με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Υπήρξαν άτυχες στιγμές με απίστευτες υπερβολές στο look της. Τα άφησε όμως όλα πίσω πλέον αφού αποφάσισε να σοβαρευτεί και να παντρευτεί τον επί 8 περίπου χρόνια αγαπημένο της.

Κατάφερε όμως παράλληλα να ξεφύγει και από την εικόνα που έχουμε για εκείνη τον τελευταίο καιρό. Στις δημόσιες εμφανίσεις της προτιμά να μαζεύει τα μαλλιά της σε αλογοουρά και να φορά κόκκινο κραγιόν. Στο γάμο της έκανε την ανατροπή. Άφησε τα σκούρα ξανθά μαλλιά της ελεύθερα, έκανε χωρίστρα στο πλάι και ένα ελαφρύ σπάσιμο προς τα έξω στις άκρες. Ένα μάλλον συντηρητικό hair look για τα δικά της δεδομένα. Κλασικό όμως και υπέροχο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) στις 27 Δεκ, 2018 στις 2:12 μμ PST

Όσο αφορά το μακιγιάζ ακολούθησε το trend που δημιούργησε η Meghan Markle (το οποίο θα βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα σε νύφες επώνυμες και μη) και υιοθέτησε ένα no make up make up με την επιδερμίδα της να είναι απόλυτα ματ, σχεδόν διάφανο χρώμα στα χείλη, τονισμένες βλεφαρίδες και πολύ περιποιημένα φρύδια.

Το μοναδικό σημείο που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει χρώμα και μάλιστα σκούρο ήταν τα νύχια της! Ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο look. Αποφεύγοντας τις κλασικές νυφικές επιλογές όπως είναι το λευκό ή το ροζ, έβαψε τα νύχια με ένα σκούρο κόκκινο της Βουργουνδίας βερνίκι νυχιών. Και κατά τη γνώμη μας είναι ότι καλύτερο για έναν Χριστουγεννιάτικο γάμο και ειδικά σε κοντά νύχια που δείχνει τέλειο.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μολύβια φρυδιών που θα αλλάξουν τη ζωή σας

Τα βερνίκια νυχιών που αγάπησαν οι celebrities το 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα