Το τελευταίο hairstyle της Jennifer Lopez είναι εμπνευσμένο από τον αγαπημένο μας ρόλο της

Η Jennifer Lopez όσο περνά ο χρόνος γίνεται ακόμη πιο γοητευτική και κομψή. Φυσικά είναι οι beauty experts που έχει στο πλάι της αλλά και το γεγονός πως περνά μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της. Λίγο πριν τα 50 της βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της και ταυτόχρονα είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Κάθε δημόσια εμφάνιση

της είναι απίθανη και ακόμη και οι συνάδελφοι της εμπνέονται από το look της και το αντιγράφουν όπως για παράδειγμα η Emilia Clarke που φόρεσε extensions προκειμένου να αποκτήσει τα εμβληματικά, μακριά μαλλιά της JLo.

Η Lopez την πρώτη μέρα του χρόνου, με την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί μας διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να μας ενθουσιάσει με τα looks της. Πιο συγκεκριμένη, παραβρέθηκε στο International Film Festival Awards Gala στο Palm Springs με μια απίθανη φλοράλ δημιουργία του Richard Quinn και ένα ακόμη πιο υπέροχο χτένισμα που μας θύμισε έντονα το εμβληματικό hairstyle που είχε στην ταινία του 2020 “Maid in Manhattan”. Το τέλειο σινιόν στη σκηνή του event στο MET. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 3 Ιαν, 2020 στις 10:13 πμ PST

Ο συγκεκριμένος κότσος είναι trend και τη νέα δεκαετία και ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton  τον αναβάθμισε με τον ωραιότερο τρόπο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Zangardi (@robzangardi) στις 2 Ιαν, 2020 στις 7:02 μμ PST

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και της επόμενης σεζόν. Το είδαμε στις πασαρέλες των Moschino και Emilia Wickstead.

To chic look επιστρέφει λοιπόν και θα το δούμε πολύ. Μην ξεχνάτε πως πλησιάζει η απονομή των Oscars και το πιθανότερο είναι να το επιλέξουν αρκετές stars. Εμείς θα σας αποκαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες. Εσείς θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη περίσταση για να το αντιγράψετε. Δε μπορεί, κάποια φίλη σας ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη την άνοιξη. ‘Η μήπως εσείς είστε εκείνη που κάνετε πρόβα νυφικού. Αν είναι έτσι τότε θα πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να δοκιμάσει και το συγκεκριμένο σινιόν που είναι ότι ωραιότερο για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Διαβάστε ακόμη:

Οι κρέμες ματιών που θα σας χαρίσουν το βλέμμα που σας αξίζει τη νέα χρονιά

Τα κουρέματα, χρώματα και hairstyles που πρέπει να δείτε πριν αποφασίσετε τη μεγάλη αλλαγή

Keywords
Τυχαία Θέματα