Το spoiler του “Πρω1νού” για τον Κωνσταντή στις “Άγριες Μέλισσες”-Ο αρραβώνας και ο κίνδυνος που θα αντιμετωπίσει

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκαν αποκλειστικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών” και όπως θα δείτε οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Μετά την προβολή των βίντεο, ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler που αφορά στον Κωνσταντή, ρόλο τον οποίο υποδύεται στη σειρά ο Γιάννης Κουκουράκης. 

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο αρραβώνας του Κωνσταντή με τη Δόμνα θα γίνει σε βαρύ κλίμα και έκανε γνωστό τον λόγο. Μάλιστα, ανέφερε πως ο Κωνσταντής θα κινδυνέψει, καθώς πρόσωπο-κλειδί θα εντοπίσει τη φυτεία κάνναβης.

“Ο Κωνσταντής θα βρει τη Δρόσω στην Τρούμπα και θα βάλει στόχο της ζωής του να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο. Στο Διαφάνι όμως αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ένα ευχάριστο γεγονός που θα συμβεί στη ζωή του, θα επισκιαστεί από ένα άλλο. Θα αρραβωνιαστεί τη Δόμνα, την κόρη του μεγαλοτραπεζίτη, όμως ο αρραβώνας θα γίνει σε βαρύ κλίμα γιατί θα προηγηθεί η λεκτική διαμάχη του Μιλτιάδη με τον πατέρα του Κωνσταντή, Δούκα. Δεν θα είναι όμως το μόνο πρόβλημα αυτό για τον Κωνσταντή, καθώς ένα πρόσωπο από το χωριό θα ανακαλύψει  τη φυτεία της κάνναβης. Θα δούμε εάν θα το πει κάπου αλλού και αν θα τους καταδώσει.”, είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”  

Πρω1νό: Η πληρωμένη απάντηση της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου στην Έλενα Χριστοπούλου για το “θάψιμο”

Το ποσό που θα ζητήσει ως αποζημίωση ο Τριαντάφυλλος από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου-Όσα είπε ο δικηγόρος του στο “Πρω1νό”

Keywords