Το σχόλιο στο instagram που δέχτηκε η Φαίη μας και την συγκίνησε

Η Φαίη μας περνάςι ένα υπέροχο τριήμερο στην Άνω Πορόια, μαζί με τα δύο της παιδάκια, Γιάννη και Δημήτρη αλλά και με τους γονείς της.

Πριν λίγη ώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια που ποζάρει με τον αγαπημένο της ανιψιό. Η ίδια σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Πως περνούν τα χρόνια κ το νινί στην αγκαλιά μου γίνεται παλικάρι…. Ο ανιψιός μου…»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πως περνούν τα χρόνια

κ το νινί στην αγκαλιά μου γίνεται παλικάρι…. Ο ανιψιός μου…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 27 Οκτ, 2019 στις 9:02 πμ PDT

Μια διαδικτυακή φίλη της Φαίης μας σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Περνάνε τα χρόνια σαν νερό!!!Φαίη μου να τον καμαρώνεις πάντα τον ανηψιού σου και να μείνεις πάντα το απλό κορίτσι που πριν δύο χρόνια είχα συναντήσει τυχαία στο αεροδρόμιο.καθομουν ήσυχη και περίμενα την πτήση μου ενώ ένα αγοράκι έπαιζε με την βαλίτσα μου και ξαφνικά εκεί που ήμουν σκυμμένη βλέπω δύο πόδια ψηλά να με πλησιάζουν και μια γλυκιά φωνή να μου ζητα συγνώμη γιατί θα μου χαλούσε την βαλίτσα ο μικρός.ετσι σκυμμένη όπως ήμουν σου είπα δεν πειράζει αφήστε το παιδάκι είναι αλλά κάτι στην φωνή μου φάνηκε τόσο γνώριμο που σήκωσα το κεφάλι να σε κοιτάξω.και εκεί συνειδητοποίησα ποια ήσουν!!!τόσο απλή τόσο γλυκιά!!!να μείνεις πάντα έτσι και να χαίρεσαι και εσύ τ αντρακια σου!!!».

Η Φαίη μας συγκινήθηκε με το σχόλιο της διαδικτυακής της φίλης και έγραψε: «δεν στην χαλάσαμε έτσι; Με συγκίνησες…»

Η κα. Σάντυ απάντησε γράφοντας: «όχι κορίτσι μου..άλλωστε ως αγορομάνα λατρεύω τα αγόρια λίγο παραπάνω. χαχα! είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ανθρώπους της τηλεόρασης τόσο απλούς και ταπεινούς!και αν κράτησα κάτι από εσένα εκείνη την μέρα ήταν το ποσό γλυκιά μανούλα ήσουν!!!!»

Διαβάστε ακόμα: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «To κανάλι δεν στήριξε τη σειρά όπως έπρεπε…»

Μπουράκ Χακί: Έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο ερωτευμένος είναι!

Μαρία Κίτσου: «Δεν περίμενα ψεύτικα δημοσιεύματα και κατασκευασμένες ειδήσεις, λυπάμαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα