Το σχήμα νυχιών που θα δείτε παντού όταν βγείτε από το σπίτι -Το trend της σεζόν!

Το σχήμα στα νύχια μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες το φρόντιζε η μανικιουρίστ σας. Κι εκείνη όμως, όπως κι εσείς, μένει σπίτι και αυτό σημαίνει πως τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να περιποιείστε μόνες το μανικιούρ σας.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά των nail artists αλλά και τις τάσεις. Έχετε άλλωστε πολύ χρόνο στη διάθεση σας και είμαστε σίγουρες πως μόλις βγείτε και πάλι έξω το μανικιούρ σας θα είναι άψογο.

Η

παραμονή στο σπίτι είναι μια καλή αφορμή να πειραματιστείτε όχι μόνο με τις νέες αποχρώσεις στα νύχια ή τα nail arts αλλά και με το σχήμα. Ακόμη κι αν είστε πιστές στο almond shape ή τα τετράγωνα νύχια πρέπει να σας αποκαλύψουμε πως μόλις βγείτε θα δείτε παντού το lipstick nail look. Το έχετε δει, έχει κάνει θραύση στο Instagram. Μέχρι τώρα όμως δεν το υιοθετήσετε.

Στη συνέχεια θα δείτε τα ωραιότερα και θα αντιγράψετε το αγαπημένο σας σήμερα κιόλας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Park Eunkyung (@nail_unistella) στις 2 Φεβ, 2020 στις 8:47 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Park Eunkyung (@nail_unistella) στις 16 Ιαν, 2020 στις 9:06 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Park Eunkyung (@nail_unistella) στις 6 Ιαν, 2020 στις 9:16 μμ PST

To lipstick nail look είναι ιδιαίτερο και εξεζητημένο. Σύμφωνα με την Κορεάτισσα celebrity nail artist, Park Eukyung η οποία το έκανε διάσημο, είναι εμβληματικό όπως ακριβώς και το σχήμα του κραγιόν.

Εκφράζει τη θηλυκότητα και το glam. Σε αντίθεση με το stilleto ή το coffin shape, το lipstick nail look μπορείτε να το δημιουργήσετε και στα φυσικά σας νύχια. Θα πρέπει βέβαια να έχουν μήκος. Δεν μπορείτε να το αποκτήσετε αν είναι πολύ κοντά.

Επίσης μπορείτε να το αναβαθμίσετε με σχέδια αρκεί να είναι απλά, minimal και chic όπως γεωμετρικά ή μικροσκοπικά λουλούδια.

Πάρτε τη λίμα σας λοιπόν και το αγαπημένο σας βερνίκι και ξεκινήστε.

Διαβάστε ακόμη:

Απλώστε μια μάσκα στα πόδια ενώ βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix

Step by step: Δείτε πως θα καθαρίσετε τα beauty εργαλεία σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα