Το ριάλιτι που ενδέχεται να λάβουν μέρος Βασιλάκος-Τσομπανίδου: Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι παίκτρια του Bachelor και ο σύντροφός της!

“Η μάχη των Ζευγαριών” είναι το νέο ριάλιτι που θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα στον Alpha και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Στο “Πρω1νό” αποκάλυψαν τις προηγούμενες μέρες πως ανάμεσα στα ζευγάρια που θα συμμετέχουν, ενδέχεται να δούμε και τον Παναγιώτη Βασιλάκο μαζί με τη Νικολέττα Τσομπανίδου. 

Σήμερα, ο Αλέξης Μίχας αναφέθηκε ξανά στο συγκεκριμένο ριάλιτι και αποκάλυψε πως ο στίβος μάχης του παιχνιδιού θα στηθεί στα Οινόφυτα. “Η μάχη των Ζευγαριών” πιθανόν να

κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου και τα ζευγάρια που θα λάβουν μέρος θα είναι συνολικά 12.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια που θα προβάλλεται το ριάλιτι, θα κάνουν την είσοδό τους σε αυτό, άλλα τρία ζευγάρια. Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστό πως στο παιχνίδι του Alpha, θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων ένα ζευγάρι ράπερ από την Αμερική, ένα πλουσίων Ελλήνων επιχειρηματιών από την Ευρώπη και ένα ομόφυλο.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη όμως, είναι πως ίσως δούμε στο παιχνίδι και την Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσω του The Bachelor. Μαζί της θα είναι φυσικά και ο σύντροφός της.

Έτσι, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, η Νικολέττα Τσομπανίδου και η Αντζελίνα Χαλντέντα θα συναντηθούν ξανά τηλεοπτικά. Να σας θυμίσουμε πως η Αντζελίνα Χαλντέντα διεκδίκησε έντονα τον εργένη του The Bachelor και κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Αυτή είναι η ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά!

Το Super Makeover έρχεται με τη Δούκισσα Νομικού: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της παρουσιάστριας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για τη δήλωση της Βίκυς Καγιά ότι δεν θέλει να ρωτηθεί ξανά για εκείνην και την Έλενα Χριστοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα