Το προϊόν ομορφιάς που θα χρειαστείτε το φετινό Χειμώνα

Γνωρίζουμε πως ειδικά το χειμώνα φροντίζετε να ενδατώνετε σωστά πρόσωπο, σώμα αλλά και χείλη αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες τα ταλαιπωρούν. Τι γίνεται όμως με την περιοχή γύρω από τα νύχια σας; Είναι εξίσου ευαίσθητη με τα χείλη και τα μάτια σας και χρειάζονται φροντίδα με το κατάλληλο προϊόν.

Η nail artist κάθε φορά μετά το μανικιούρ, περιποιείται την περιοχή αλλά αυτό δεν αρκεί. Επιβάλλεται να το κάνετε κι εσείς καθημερινά μέχρι το επόμενο ραντεβού σας. Και φυσικά το πλέον κατάλληλο προϊόν είναι το cuticle oil. Το λάδι ενυδάτωσης και απαλότητας για τα νύχια και τα δάχτυλα.

Εκτός από την απαραίτητη υγρασία που προσφέρει ταυτόχρονα βοηθά ώστε να αναπτυχθούν σωστά τα νύχια και να είναι υγιή και λαμπερά. 

Καλό λοιπόν είναι να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σας και να απλώνετε μικρή ποσότητα κάνοντας μασάζ, καθημερινά. Ακόμη και στο διάλειμμα σας στο γραφείο.

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς θα πρέπει να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει και να το αποκτήσετε asap.

Sally Hansen Nail Treatment with Vitamin E: Λάδι με βιταμίνη  Ε και aloe στη σύνθεση του.

Essie Apricot Cuticle Oil: Κατάλληλο για την περιοχή γύρω από τα νύχια που θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος.

Dior Creme Abricot Nail Creme: Απαλή κρέμα με λεπτή υφή που μπορείτε να απλώνετε κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο.

OPI Pro Spa Nail and Cticle Oil: Λάδι για τα νύχια και τη γύρω περιοχή με σπόρους σταφυλιών, σουσάμι, kukui και έλαια από cupuaçu που χαρίζει έξτρα ενυδάτωση.

Διαβάστε ακόμη:

Αν έχετε ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας αρκεί να ρίξετε μια ματιά στον λογαριασμό της Betina Goldstein

Οι αφέλειες είναι το νέο… αξεσουάρ μαλλιών και σας έχουμε τις ωραιότερες

Keywords
Τυχαία Θέματα