Το oversized αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να αποκτήσετε πριν έρθουν οι γιορτές

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και φυσικά το γνωρίζετε. Το πιθανότερο είναι να έχετε φορέσει αρκετά και να έχετε καταλήξει σε εκείνο ή εκείνα που ταιριάζουν με το look σας. Ta pins είναι χαριτωμένα και στολίζουν διακριτικά το χτένισμα σας. Τα headbands είναι τα αγαπημένα της Kate Middleton και σίγουρα ένα βελούδινο υπάρχει στη συλλογή σας. Οι μπαρέτες από την άλλη μπορούν να στερεώσουν τον χαμηλό σας κότσο και να τον αναβαθμίσουν ταυτόχρονα.

Και τα scrunchies; Ναι, το ξέρουμε

πως δεν τα αποχωριστήκατε το καλοκαίρι. Ακόμη έχετε στην τσάντα σας εκείνο που φορούσατε στις διακοπές. Πρόκειται για το αξεσουάρ που έρχεται απευθείας από τα 90’s. Καμία μας δεν φανταζόταν ότι θα γινόταν και πάλι τάση. Την οποία υιοθέτησαν με μανία η celebrities με πρώτη και καλύτερη τη Bella Hadid.

Και τώρα έρχεται μια νέα εκδοχή των scrunchies που μας έχει ξετρελάνει. Και πρέπει να το δείτε. Γιατί είναι oversized και φτιαγμένα από υπέροχα, πολύτιμα υλικά. Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για τις γιορτινές σας εμφανίσεις. Είναι μεγάλα, εντυπωσιακά και τα έχουν φορέσει ήδη όλα τα αγαπημένα μας it girls πηγαίνοντας κόντρα στη γνωστή ατάκα της Carrie στο Sex and the city που υποστήριζε ότι απαγορεύεται σε κάθε γυναίκα να φορά scrunchie. Ίσως ήταν το μόνο στο οποίο είχε άδικο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα