Το ωραιότερο κόκκινο κραγιόν λανσάρεται με αφορμή την Κινέζικη Πρωτοχρονιά

Το κόκκινο κραγιόν είναι θεσμός. Είναι πέρα από τις τάσεις. Και μέσα σε αυτές φυσικά κάθε σεζόν απλά σε διαφορετική απόχρωση και με διαφορετικούς συνδυασμούς κάθε φορά.

Το ξέρω ότι υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας και δεν θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά αφού είναι προϊόν μακιγιάζ-μπαλαντέρ. Μπορεί να φορεθεί μόνο του και μπορεί παράλληλα να συνδυαστεί με όλα τα make up looks. Σε όλες τις περιστάσεις και με όλα τα outfits. Παράλληλα χαρίζει ένταση στο πρόσωπο κάθε φορά που νοιώθουμε την ανάγκη. Εν ολίγοις είναι ο σωτήρας μας.

Ένα από τα beauty

brands που έχουν κόκκινα κραγιόν που έχουν γράψει ιστορία είναι η MAC. Με πρώτο και καλύτερο το Ruby Woo, Την κόκκινη απόχρωση που θεωρείται πλέον κλασική και ανήκει στην κατηγορία των κραγιόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως. Ακολουθούν οι αποχρώσεις Russian Red και Lady Danger που αγαπήθηκαν επίσης πολύ.

Κάθε σεζόν η MAC βρίσκει μια αφορμή για να δημιουργεί συλλεκτικές συσκευασίες που πολύ μας αρέσουν και τις κρατάμε σαν φυλαχτό.

Φέτος και με αφορμή την Κινέζικη Πρωτοχρονιά η MAC δημιούργησε μια συλλεκτική συλλογή που περιλαμβάνει τις αγαπημένες κόκκινες και όχι μόνο αποχρώσεις με τη διαφορά ότι κλείνονται σε τέλειες μεταλλικές συσκευασίες στολισμένες με λουλούδια.

Εκτός από τα τρία αγαπημένα χρώματα η συλλογή αποτελείται από το ματ ροζ μοβ Lucky in Love και το έντονο ροζ- κόκκινο Lotus Light. Περιλαμβάνει επίσης το διπλό ρουζ που περιέχει την κοραλί απόχρωση Melba και την ροζ Lovecloud αλλά και ένα πινέλο για πούδρα.

Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά είναι στις 5 Φεβρουαρίου και οι εκδηλώσεις που γίνονται είναι φαντασμαγορικές και με βασικό χρώμα το κόκκινο φυσικά. Και για την ιστορία σας ενημερώνω ότι φέτος είναι η χρονιά του Γουρουνιού!

Αν λοιπόν είστε συλλέκτες δεν πρέπει να χάσετε τη συγκεκριμένη σειρά. Όλα τη νέα χρονιά θα είναι έντονα, χαρούμενα, sexy, τολμηρά, εκκεντρικά και παράλληλα μεταλλικά και λουλουδένια.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές ήταν οι πιο δημοφιλείς beauty αναζητήσεις στο διαδίκτυο το 2018

Τα 5 ωραιότερα beauty looks στα British Fashion Awards

Keywords
Τυχαία Θέματα