Το Νο1 σημάδι πως σε βλέπει σοβαρά!

Ότι και να σου λέει για το πόσο ερωτευμένος είναι και για το ότι έχει φανταστεί τη ζωή σας μαζί, οι πράξεις είναι αυτές που θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα δεις την αλήθεια για τη σχέση σου.

Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προτεραιότητες… Άλλοι τη δουλειά, άλλοι την οικογένεια, άλλοι τους φίλους και άλλοι τον σύντροφό τους. Από εκεί πρέπει να πιαστείς για να καταλάβεις πόσο πολύ σε θέλει και αν βλέπει σοβαρά τη σχέση σας.

Προφανώς δεν μιλάμε για τη μία φορά που θα πρέπει να επισκεφτεί τη μαμά του, ούτε για τα γενέθλια του κολλητού του, αν όμως συστηματικά ακυρώνει τις εξόδους

μαζί σου για να φέρει εις πέρας διάφορες ”υποχρεώσεις” τότε, συγγνώμη που θα στο πω, αλλά δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά και ίσως να σε θεωρεί και κάπως δεδομένη.

Ένας άντρας θα προτιμήσει εσένα από την αντροπαρέα και θα σε έχει στις top προτεραιότητες μόνο αν σε θέλει πραγματικά. Οι άντρες είναι απλά όντα… Θα κάνουν αυτό που τους διασκεδάζει περισσότερο χωρίς να δίνουν βάση στους τύπους.

Οπότε το να περνάει χρόνο μαζί σου σημαίνει πω τον ευχαριστεί όσο τίποτα άλλο και σίγουρα σε βλέπει σοβαρά! Από αυτή τη συνήθειά του κρίνονται όλα… Τι λες; Ο σύντροφός σου, σε βάζει πάνω από τους φίλους του;

Διάβασε ακόμα: 5 super ερωτευμένα ζευγάρια μας αποκαλύπτουν το μυστικό του ατέλειωτου έρωτα

Keywords
Τυχαία Θέματα