Το νέο smoky eye look θέλει μπλε, γοητευτικές σκιές ματιών

Το smoky eye look το λατρεύετε και το γνωρίζουμε. Σας βλέπουμε σε κάθε βραδινή σας εμφάνιση με sexy, σκούρο βλέμμα που χαρίζει μια γοητευτική πινελιά στο μακιγιάζ. Οι make up artists το δημιουργούν και το προτείνουν ανεπιφύλακτα αφού το μοναδικό look που κολακεύει κάθε σχήμα και χρώμα ματιών.

Φέτος όμως έχει μια βασική διαφορά. Το μαύρο χρώμα σκιάς και μολυβιού ματιών μένουν στην άκρη και τη θέση τους παίρνουν τα προϊόντα μακιγιάζ με βαθύ, μπλε χρώμα.

Οι ειδικοί επιμένουν πως το μπλε του βραδινού ουρανού ταιριάζει σε όλες μας και είναι πιο κομψό και μυστηριώδες απ’ ότι το μαύρο. Πρόκειται για μία μεγάλη τάση που υιοθέτησαν τον τελευταίο καιρό αρκετές celebrities και το αποτέλεσμα ήταν απλά εκπληκτικό.

Victoria Beckham, Kristen Stewart και Rachel Brosnahan επέλεξαν την deep blue απόχρωση και όπως καταλαβαίνετε πρέπει να αντιγράψετε το look asap.

Victoria Beckham: Ήταν η πρώτη που υιοθέτησε το look χρησιμοποιώντας σκιές από την παλέτα της νέας δικής της σειράς μακιγιάζ που ονομάζεται Smoky Eye Brick, Royal αλλά και την μονή σκιά Lid Lustre, Midnight που έχει μια navy blue απόχρωση. Η Beckham αγαπάει πολύ τις ματ υφές που χαρίζουν ένα δραματικό φινίρισμα στο eye make up look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) στις 20 Σεπ, 2019 στις 1:44 πμ PDT

H Kristen Stewart είναι μία ακόμη celebrity που αγαπά το μπλε χρώμα στα μάτια. Σε αντίθεση με την Beckham, η Stewart προτιμά τις ιριδίζουσες και πιο λαμπερές σκιές. Σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις, στην πρεμιέρα της ταινίας Backbird, υιοθέτησε ένα graphic look με διαφορετικές μπλε super sparkling αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Stewart (@kristenstewart__) στις 20 Σεπ, 2019 στις 4:58 μμ PDT

Μία ακόμη διασημότητα που εμφανίστηκε με μπλε αποχρώσεις στα μάτια ήταν η Rachel Brosnahan, την περασμένη Κυριακή στην απονομή των βραβείων Emmy. Η Brosnahan άπλωσε στα μάτια σκιές που ταίριαζαν απόλυτα με τη δημιουργία που φορούσε. Βαθύ μπλε που τόνισε τα μάτια της με τον ωραιότερο τρόπο. Το συνδύασε με nude απόχρωση στα χείλη και μαλλιά μαζεμένα σε ανάλαφρη αλογοουρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lisaaharon (@lisaaharon) στις 22 Σεπ, 2019 στις 5:25 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Emmy Awards 2019: To make up look που υιοθέτησαν οι περισσότερες celerities μπορείτε να το αντιγράψετε μόνες στο σπίτι

Δείτε το βερνίκι νυχιών που χρησιμοποίησε η Kourtney Kardashian για να δημιουργήσει το πιο minimal mani της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα