Το νέο σας άρωμα είναι μια ωδή στην ελευθερία

Για τις σύγχρονες γυναίκες η ελευθερία είναι η απόλυτη πολυτέλεια. Είναι ένας τρόπος να κινείστε  με τους δικούς σας κανόνες. Να είστε πιστή στις αντιλήψεις και τις δυνατότητες σας. Χωρίς συμβιβασμούς. Μπορείτε να είστε δυναμικές και ταυτόχρονα εξαιρετικά θηλυκές. Απόλυτα cool και άκρως φλογερές, να απολαμβάνετε όλες τις πτυχές της ζωής.  

Σήμερα, η ελευθερία αποκτά το δικό της εμβληματικό άρωμα. Ένα νέο, sexy και σύγχρονο λουλουδάτο άρωμα. Καλλιεργήθηκε μεταξύ Γαλλίας και Μαρόκου. Σχεδιάστηκε μεταξύ Παρισιού και Νέας

Υόρκης. Κινείται στα όρια μεταξύ ανδρικού και γυναικείου… Και είναι το πιο hot λανσάρισμα της χρονιάς. Πρόκειται για το νέο άρωμα του οίκου YSL και ονομάζεται Libre.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YSL Beauty Official (@yslbeauty) στις 19 Σεπ, 2019 στις 4:59 πμ PDT

Όπως σε όλες τις σπουδαίες δημιουργίες, η κομψή δομή του αρώματος βασίζεται στις αντιθέσεις. Ανάμεσα στη sexy και την cool διάθεση. Μια κατεξοχήν ανδρική δομή και μια απόλυτα θηλυκή καρδιά. Κλείνει μέσα του τη φινέτσα του Παρισιού και τη ζωντάνια της Νέας Υόρκης, τα χαρακτηριστικά των δύο πόλεων όπου έγινε η σύλληψη του αρώματος από τους Master Perfumers της  Anne Flipo και Carlos Benaïm.

Το Libre είναι μια freestyle προσέγγιση του fougère, του κλασικού στυλ των ανδρικών αρωμάτων με νότες λεβάντας. Η ανατροπή που έκανε η Anne Flipo, ήταν να του αλλάξει «φύλο» και να το μετατρέψει σε ένα γυναικείο άρωμα, όπως ακριβώς έκανε ο Yves Saint Laurent, προσαρμόζοντας το ανδρικό σμόκιν στις γυναικείες αναλογίες.

Για το Libre, εξατομίκευσε το βασικό αυτό συστατικό των fougère αρωμάτων με νότες καρδιάς από Λεβάντα Diva Προβηγκίας για να τονίσει τη μεγαλοπρέπειά του, αναδεικνύοντας τις πιο ζεστές και πιο γλυκές πτυχές του αιθέριου ελαίου. Όταν ο Carlos Benaïm δημιούργησε το πιο αισθησιακό Absolute Άνθους Πορτοκαλιάς που είχε μυρίσει ποτέ η Anne, αποκαλύπτοντας τον κρυφό, φλογερό χαρακτήρα του γλυκού λευκού άνθους, η Anne το ερωτεύτηκε αμέσως.

Η Βανίλια Μαδαγασκάρης και η Grisalva, μια κλασική νότα άμβρας, δίνουν σάρκα και οστά στη θηλυκότητα της δομής fougère και προσθέτουν καυτή ένταση στην εθιστική λουλουδάτη καρδιά. Καθαρό και ακριβές, όσο ένα τέλεια ραμμένο κοστούμι. Μια κραυγή. Μια φλόγα. Μια ακτίνα φωτός.

Πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος είναι η super ανανεωμένη Dua Lipa.

Κεντρική photo: Mike Copolla/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το hair look στην πασαρέλα του Dior είναι πανεύκολο -Θα σας πάρει μόλις ένα λεπτό να το δημιουργήσετε μόνες σας

Η Mila Kunis έβαψε τα μαλλιά της και έγινε αγνώριστη

Keywords
Τυχαία Θέματα