Το νέο hair look της Alicia Keys θα σας ξετρελάνει!

Η Alicia Keys είναι μία από τις μεγάλες μας αδυναμίες. Το no makeup make up look που υιοθετεί ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις της αποδεικνύει πως είναι η πιο cool star ever. Σπάνια θα τη δούμε με επιτηδευμένη εμφάνιση και έντονα χρώματα.

Η ίδια άλλωστε έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της πως νιώθει άνετα με τη φυσική όψη και το μόνο που κάνει καθημερινά είναι να περιποιείται προσεχτικά και σχολαστικά

την επιδερμίδα της πρωί και βράδυ.

Την περασμένη Τρίτη ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων Billboard 2020 για να ερμηνεύσει το «Love Looks Better» και η αλήθεια είναι πως μας άφησε άφωνες με το νέο της hair look. Η Keys εμφανίστηκε με πολύ μακριά, sleek μαλλιά και αφέλειες. Υπέροχα και τέλεια για την περίσταση.

Η ίδια μάλιστα φρόντισε να αποκαλύψει το hairstyle πριν από την απονομή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συνδύασε το απίθανο νέο της χτένισμα με nude make up look και μια λευκή ολόσωμη φόρμα με ασημένια, ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

New side of Alicia to introduce you to. Nice to meet you. I’m ready 4 tonight at the @bbmas 8pm ET

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Keys (@aliciakeys) στις 14 Οκτ, 2020 στις 4:02 μμ PDT

Η λεπτομέρεια που λατρέψαμε ήταν τα highlights στις αφέλειες και πιο συγκεκριμένα στις άκρες τους. Ένα twist που πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά κι εσείς.

Το νέο της hair look δημιούργησε η Nai’vasha Johnson και ακόμη δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για περούκα ή extensions. Από εμάς είναι φυσικά ένα μεγάο ναι και σας το συστήνουμε αν έχετε πολύ μακριά μαλλιά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα headbands που είδαμε στις πασαρέλες είναι φανταστικά! Θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό bun

DIY: 3 εύκολα half up hairstyles για εσάς που έχετε μακριά μαλλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα