Το nail look της Rihanna είναι μια τέλεια ιδέα για την εβδομάδα που έρχεται!

Με ένα νέο fashion brand στα σκαριά, το καλοκαιρινό λανσάρισμα της σειράς μακιγιάζ που φέρει την υπογραφή της αλλά και το νέο της single να ηχογραφείται απορούμε που βρίσκει χρόνο η Rihanna να ασχολείται με τα νύχια της. Τελικά όμως η πολυτάλαντη και πολυάσχολη star όλα τα προλαβαίνει. Και δεν είναι μόνο αυτό: Εμπνέει και όλες εσάς με κάθε της nail look.

Είναι

γνωστό ότι έχει αδυναμία στα πολύ μακριά νύχια, τα βερνίκια με έντονα χρώματα και τα εντυπωσιακά σχέδια. Το τελευταίο look που υιοθέτησε μάλιστα είναι ένα από τα ωραιότερα. Πρόκειται για ένα σμαραγδί marble mani που θυμίζει εξωτικούς προορισμούς και απίθανα καλοκαίρια. Το πράσινο συνδυάζετε με ένα σπασμένο λευκό χρώμα που δημιουργεί απίθανους κυματισμούς που θυμίζουν μάρμαρο.

Το marble look της Rihanna δημιούργησε η προσωπική της nail artist, Jenny Longworth η οποία το σχεδίασε με ένα λεπτό πινελάκι αποδεικνύοντας το τεράστιο ταλέντο της. Στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ίδιας αλλά και της star ένα video με τα σμαραγδί νύχια πάνω σε ένα ασορτί βραδινό clutch που πιθανότατα στάθηκε πηγή έμπνευσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jennynails (@jennynails) στις 9 Μάι, 2019 στις 6:20 πμ PDT

H αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο nail art ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends της περασμένη σεζόν και είδαμε να το δημιουργούν οι celebrity nail artists χρησιμοποιώντας κυρίως καφέ και γήινες αποχρώσεις. Το πράσινο της Rihanna όμως το αναβαθμίζει και του χαρίζει μια άκρως καλοκαιρινή όψη που ταιριάζει απόλυτα με τα ζωηρά χώματα στο outfit αλλά και το μακιγιάζ που θα επικρατήσουν από εδώ και στο εξής.

Εμείς το λατρέψαμε και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Σε αυτό το συγκεκριμένο πράσινο αλλά και σε κοραλί που είναι το χρώμα της χρονιάς ή έντονο και υπέροχο μπλε. Θα πρέπει λοιπόν αυτή την εβδομάδα να τολμήσετε και φυσικά να ενημερώσετε την μανικιουρίστ σας για το ιδιαίτερο project που έχει και πάλι.

Αν είστε σε matchy-matchy διάθεση επιλέξτε την ίδια απόχρωση στα χείλη!

Διαβάστε ακόμη:

6 τρόποι να αποκτήσετε στο σπίτι τα τέλεια φρύδια της Emilia Clarke

Τα 5 κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε στη ζωή σας, σύμφωνα πάντα με τους hairstylists

Keywords
Τυχαία Θέματα