Το μυστικό για να πετύχεις το πιο γρήγορο smokey μακιγιάζ -BINTEO!

To smokey μακιγιάζ, αχ αυτό το smokey μακιγιάζ! Γιατί ξεκινάμε με αναστεναγμό; Γιατί μιλάμε για ένα από τα πιο σέξι looks στα μάτια και ένα από αυτά που αναζητούν πιο συχνά οι γυναίκες αλλά και ένα από αυτά που αν κάτι πάει λάθος το αποτέλεσμα είναι πολύ δύσκολο να σωθεί.

Τι γίνεται με την τεχνική των smokey ματιών; Πώς μπορείς να την πετύχεις εύκολα αλλά και με ωραίο αποτέλεσμα; Τι δεν κάνεις σωστά;

Για αρχή να σου πούμε ότι το smokey μακιγιάζ, για να έχει την επιτυχία που περιμένεις, θέλει να συνοδεύεται – ανάλογα βέβαια και με το στυλ

και την περίσταση – από nude χείλη, προκειμένου να πετύχεις την απαραίτητη ισορροπία.

Έπειτα, για να δείξει εντυπωσιακό και όχι σαν να έχεις φάει μόλις μπουνιά, θέλει να ολοκληρωθεί με ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες ή τουφάκια, που θα δώσουν έξτρα ένταση και δραματικό ύφος στα μάτια.

Τέλος, για να σου βγει έξτρα δυναμικό και αρκετά σκούρο το αποτέλεσμα, μην βασιστείς σε μία μαύρη σκιά μόνο, όσο τέλεια απόδοση και αν έχει αυτή.

Τι πρέπει να κάνεις;

Η Beauty editor του faysbook.gr @vasilikos σου ετοίμασε ένα βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr)

Το μυστικό;

Για ένα απόλυτο σκούρο και πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ξεκίνα η διαδικασία του μακιγιάζ στα μάτια με ένα μαύρο μολύβι.

Το μολύβι αυτό πρέπει να είναι αρκετά μαλακό για να μπορεί να δουλευτεί και να μην δείχνει πολύ σκληρό.

Χρησιμοποίησε λοιπόν αυτό το μολύβι εφαρμόζοντας το σε όλο το κινητό σου βλέφαρο και έπειτα σβήσε το τελείωμά του με φορά προς τα φρύδια αλλά και προς τους κροτάφους.

Με μία σκιά μετάβασης, έτσι όπως λέγεται μία σκιά σε πορτοκαλί ή ελαφρύ μπεζ χρώμα, ”στέγνωσε” τα τελειώματα, δηλαδή το σβήσιμο που έκανες πριν, ώστε να δείχνει το τελείωμα πιο ομαλό.

Ολοκλήρωσε με μία σκιά από πάνω στην απόχρωση που εσύ επιθυμείς. Θέλεις αυτή να είναι μαύρη; Θέλεις να είναι μεταλλική καφέ;

Το σίγουρο είναι ότι η απόδοσή της θα είναι έξτρα δυναμική ενώ η διάρκεια της απίστευτη, αφού η τεχνική του μολυβιού είναι αρκετά διάσημη στο χώρο του μακιγιάζ βελτιστοποιώντας τη διάρκεια του αποτελέσματος.

Ρίξε μία ματιά:

Θέλεις πιο πυκνά φρύδια; Αυτή είναι η κίνηση που πρέπει να κάνεις πριν το μακιγιάζ!

DIY: Τα φρύδια σας είναι ατίθασα και δεν μένουν με τίποτα στη θέση τους; Να τι πρέπει να κάνετε!

Ρίξε μία ματιά:

Keywords
Τυχαία Θέματα