Το μανικιούρ της Kendall Jenner που πρέπει να αντιγράψετε αυτή την εβδομάδα!

Η Kendall Jenner είναι χωρίς καμία αμφιβολία η πιο chic και διακριτική της διάσημης οικογένειας. Εκτός από μοντέλο τώρα κάνει και τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα με τη βοήθεια της Kylie.

Και πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε μια σειρά μακιγιάζ με το όνομα της που ανήκει φυσικά στο beauty brand της αδερφής της. Όπως είναι φυσικό έγινε sold out μέσα σε μερικές μόνο ώρες και η Kendall είναι απλά τρισευτυχισμένη.

Η ίδια προτιμά να είναι πιο cool στις

δημόσιες εμφανίσεις της σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κορίτσια. Λατρεύει τα jeans και τα sneackers στην πόλη και τα στενά mini φορέματα στις βραδινές της εξόδους. Όσον αφορά στο beauty look της δεν είναι λάτρης του contouring, των extensions ή των πολύ μακριών, τεχνητών νυχιών.

Αντίθετα, κρατά τα μαλλιά της σταθερά σε ένα μήκος, παραμένει καστανή αν και τόλμησε για λίγες μέρες να γίνει ξανθιά και έχει τέλεια τετράγωνα νύχια στα οποία δημιουργεί υπέροχα looks που όπως είναι λογικό και επόμενο γίνονται το απόλυτο viral σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και σε αυτό ακριβώς θα σταθούμε σήμερα μιας και το τελευταίο της μανικιούρ είναι απίθανο και αποτελεί μια υπέροχη ιδέα αν έχετε ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας αυτή την εβδομάδα και δεν ξέρετε ακόμα τι να κάνετε. 

Πρόκειται για ένα french manicure με λαμπερό κίτρινο χρώμα στα tips. Κατάλληλο για όλα τα μήκη νυχιών είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αποθηκεύσετε και να το δείξετε στην nail artist σας.

Κορίτσια, πείτε μας… Ποιες από εσάς σκοπεύετε να το αντιγράψετε άμεσα; Εμείς πάντως είμαστε έτοιμες.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Τα 3 ωραιότερα καλοκαιρινά make up looks -Διαλέξτε ποιο θα υιοθετήσετε το weekend!

Αν έχετε λεπτά και άτονα μαλλιά πρέπει να ακολουθήσετε τα tips των hairstylists -Θα εκπλαγείτε από τον όγκο

Keywords
Τυχαία Θέματα