Το μανικιούρ της Kate Hudson είναι η ωραιότερη εκδοχή της μεγαλύτερης τάσης της σεζόν

Το french manicure είναι η νέα μεγάλη της σεζόν και οι celebrities το έχουν υιοθετήσει από το καλοκαίρι κιόλας. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια αναπάντεχη επιστροφή μιας και υπήρξε μεν μεγάλο trend αλλά πίσω στα 90’s.

Η Bella Hadid και η κολλητή της φίλη Kendall Jenner ήταν από τις πρώτες που το απέκτησαν και στη συνέχεια ακολούθησαν σχεδόν όλες οι stars. Φυσικά φρόντισαν να το

αποκαλύψουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram με αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνει τάση. Φυσικά οι celebrity nail artists δημιούργησαν τα ωραιότερα ενώ τα είδαμε και στις πασαρέλες.

Και τώρα έρχεται η Kate Hudson να υιοθετήσει την πιο chic εκδοχή του. Η ηθοποιός στην τελευταία της εμφάνιση στο show του Michael Kors στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης υιοθέτησε ένα άψογο french mani με baby blue απόχρωση στα tips. Το nail look δημιούργησε η Alicia Torello, μία από τις διασημότερες και πιο ταλαντούχες nail artists στο Hollywοod.

“H Kate αγαπά πολύ τα ιδιαίτερα nail art αρκεί αν ταιριάζουν με τη δημιουργία που αποφασίζει να φορέσει κάθε φορά” δήλωσε η Torello. “Κι επειδή το french mani είναι μεγάλη τάση φέτος ήθελε πολύ να το αποκτήσει. Για το συγκεκριμένο συνεργαστήκαμε και συζητήσαμε την στυλίστρια της και αποφασίσαμε ότι το baby blue θα αναδείκνυε με το καλύτερο τρόπο το καρό που φόρεσε”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις 12 Σεπ, 2019 στις 11:59 πμ PDT

Η βάση παρέμεινε nude με μια υποψία από ροζ που δημιούργησε τέλεια αντίθεση με το απαλό μπλε. Επίσης έδειχνε τέλειο χάρη στο almond σχήμα των  νυχιών της Hudson. H Torello μάλιστα υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο σχήμα αναδεικνύει το french mani όσο κανένα άλλο. Και επιμένει πως μπορεί κάθε μία από εμάς να το δημιουργήσουμε μόνες στο σπίτι αρκεί να επιλέξουμε τις σωστές αποχρώσεις. Αποκάλυψε μάλιστα πως για το μανικιούρ της ηθοποιού χρησιμοποίησε την απόχρωση Dreams Need Clara-fication της OPI.

Όπως καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο look θα είναι το επόμενο σας.

Διαβάστε ακόμη:

Το πεντικιούρ σας και το Φθινόπωρο πρέπει να είναι άψογο με τα ωραιότερα χρώματα της σεζόν

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τη μοναδική beauty συνήθεια που δεν θα κόψει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα