Το μανικιούρ της Demi Lovato είναι εμπνευσμένο από το νέο της τραγούδι -Και μας αρέσει πολύ!

Δύο από τα μεγαλύτερα nail trends του Καλοκαιριού είναι οι neon αποχρώσεις και το french manicure στην πιο μοντέρνα εκδοχή του ever. Η Kylie Jenner ήρθε να προσθέσει ένα ακόμη λίγο πριν τον Αύγουστο, το mismatched, εκείνο δηλαδή που θέλει διαφορετικό nail art σε κάθε νύχι.

Και τελευταία στη σειρά έρχεται η Demi Lovato με ένα από τα ωραιότερα και ρομαντικά σχέδια που έχουμε δει τελευταία,

το οποίο είναι εμπνευσμένο από το νέο της τραγούδι, που έχει γράψει η ίδια.

Μην ξεχνάτε πως το τελευταίο καιρό η star έχει υιοθετήσει απίθανα μανικιούρ όπως τα jelly nails σε κόκκινο χρώμα την ημέρα των αρραβώνων της -ναι, δεν το έχουμε ξεχάσει ακόμα.

Πρόκειται για ένα nail art με πεταλούδες που ανέβασε στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram σχολιάζοντας: “Παιδιά, γράφω ένα τραγούδι που λέγεται butterfly rn”. “Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο εμπνεύστηκα το υπέροχο μανικιούρ αλλά θα έχουμε και νέες μουσικές σύντομα”.

Η pop star απόκτησε ένα french manicure με ροζ περίγραμμα και πεταλούδες διάσπαρτες στα νύχια της. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε πεταλούδες στα νύχια. Η Kylie Jenner ήταν εκείνη που το υιοθέτησε πρώτη -ε, ναι δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά- πριν από έναν ακριβώς χρόνο και από τότε είναι μεγάλη τάση.

Αν θέλετε να το αντιγράψετε αλλά δεν έχετε την υπομονή ή το ταλέντο να τις ζωγραφίσετε μόνες σας υπάρχουν και τα stickers που κάνουν απίθανη δουλειά. Μια επίσκεψη στα κατάλληλα sites αρκεί για να βρείτε πολλά και υπέροχα σχέδια που μπορείτε να τα ανανεώνετε συχνά και να έχετε πάντα τέλειο μανικιούρ.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Η make up artist της Kendall Jenner αποκαλύπτει το μυστικό για το τέλειο, έντονο βλέμμα της!

Bella Hadid: Δημιούργησε μόνη της ένα συγκλονιστικό eye make up look και πρέπει να το δείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα